Af Ritzau - 26/08-16 18:44; Opdateret: 26/08-16 20:34

Wozniacki møder kval-spiller i første runde i US OpenWozniacki møder kval-spiller i første runde i US Open

Danskeren fik en god lodtrækning og slap for de store kanoner i første runde af US Open i tennis.

storybild

Caroline Wozniacki møder en kvalifikationsspiller i første runde i US Open. (Arkivfoto). (Billede: Reuters/Toby Melville)

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki undgik de helt store kanoner, da der fredag aften (dansk tid) blev trukket lod til første runde i grand slam-turneringen US Open.

Her står danskeren til at skulle møde en kvalifikationsspiller i første runde, men der er endnu ikke sat navn på, hvem det bliver.

Vinder Caroline Wozniacki i første runde, så løber hun i anden runde ind i vinderen af opgøret mellem russiske Svetlana Kuznetsova og Francesca Schiavone fra Italien.

Senest Wozniacki mødte russiske Kuznetsova var i første runde af grand slam-turneringen Wimbledon denne sommer, hvor russeren sendte Wozniacki ud af turneringen med en sejr på 7-5, 6-4.

Caroline Wozniacki ligger i øjeblikket nummer 51 på verdensranglisten, men hun lander længere nede på listen, når den offentliggøres mandag.

Det skyldes, at den 26-årige dansker blev sendt ud i første runde i Connecticut Open i New Haven i denne uge af den 19-årige lette Jelena Ostapenko, der ligger nummer 39 på verdensranglisten.

Udfordringen for Wozniackis placering på verdensranglisten er, at hun på forhånd havde 185 point at forsvare via en plads i semifinalen i turneringen fra i fjor.

Caroline Wozniacki har tidligere vundet turneringen i New Haven fire gange i træk fra 2008 til 2011.

Caroline Wozniacki måtte se sig besejret i anden runde ved OL i Rio for nylig, hvor Petra Kvitova sendte danskeren ud med en sejr på 6-2, 6-4.

Den danske tennisspiller bekræftede på Twitter, at hendes træner David Kotyza er stoppet få dage før, det går løs ved US Open.

- Træner-spekulationerne er irriterende. Det eneste sande er, at David Kotyza stoppede på grund af familiemæssige årsager, skriver Caroline Wozniacki.

Ifølge Ekstra Bladet mener det tjekkiske medie Tennis Arena dog at vide, at Kotyza er stoppet, fordi den tjekkiske træner har haft svært ved at blive enig med Caroline Wozniackis far, Piotr Wozniacki.

David Kotyza blev ansat som træner for Caroline Wozniacki i april, og han nåede at være træner for danskeren i knap fire måneder.

Kotyza har tidligere været træner for Petra Kvitova, der vandt Wimbledon i 2011 og 2014.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Russisk curlingspiller mister OL-bronze
bt.dk
Er din computer langsom? Så undgå...
bt.dk
'Løkkes tweet til Trump er kikset,...
bt.dk
Politiet sætter rekord: Har fundet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx