Af - 02/02-16 13:54; Opdateret: 02/02-16 15:56

Comeback til Formel 1: Nu har Kevin skrevet under med RenaultComeback til Formel 1: Nu har Kevin skrevet under med Renault

Forhandlingerne er slut. Kevin Magnussen er blevet enig med Renault og skal køre Formel 1 i næste sæson.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Kevin Magnussen vender tilbage til Formel 1.

Efter et år ude i kulden som reservekører for McLaren vender Kevin Magnussen tilbage til Formel 1 i den kommende sæson.

Efter flere dages forhandlinger med det franske team Renault er kontrakten nu skrevet under. Det oplyser en kilde tæt på processen til metroxpress.

Aftalen mellem Kevin Magnussen og Renault har været undervejs i flere dage. I torsdags skrev motormagasinet Autosport, at kontrakten var underskrevet. Der har dog ikke været noget officielt meldt ud fra hverken Magnussen-lejren eller Renault.

Forhandlingerne fortsætter: Derfor er Kevins comeback livsvigtigt for karrieren
Forhandlingerne fortsætter: Derfor er Kevins comeback livsvigtigt for karrieren

Metroxpress har dog fået oplyst, at det først er for et øjeblik siden, at aftalen er blevet skrevet under.

De nærmere detaljer om kontrakten kender vi ikke på nuværende tidspunkt. Men forhandlingerne har gået på kontraktlængde, løn, hvor stor en pose sponsorpenge, Kevin Magnussen har skullet bringe til bordet, og andre teknikaliteter.

De detaljer er heller ikke kommet frem endnu.

Vejen banet for Magnussen: Maldonado er ude af Formel 1
Vejen banet for Magnussen: Maldonado er ude af Formel 1

Faktum er dog, at Kevin Magnussen vil være den ene af to kørere, der bliver præsenteret, når Renault afholder præsentationen af deres team i morgen klokken 13 i deres hovedsæde uden for Paris.

Dermed overtager han Pastor Maldonados sæde og bliver holdkammerat med Jolyon Palmer hos Renault, som har overtaget Lotus-mandskabets plads i Formel 1.

Følg pressemødet LIVE her på mx.dk.

Opdateres...

LÆS OGSÅ: Kevin tæt på comeback - men underskriften er ikke sat

LÆS OGSÅ: Medie: Magnussen har underskrevet aftale med Renault

LÆS OGSÅ: Medie: Nu har Kevin Magnussen skrevet under med Renault

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx