Af Ritzau - 06/11-16 19:34

Hjulsagers drømmehug i Viborg: Det var mit bedste målHjulsagers drømmehug i Viborg: Det var mit bedste mål

Andrew Hjulsager blev matchvinder med et fremragende mål for Brøndby i søndagens udesejr på 2-1 over Viborg.

storybild

Andrew Hjulsager hænger på Christian Nørgaard efter sit afgørende mål til 2-1 i Viborg. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

For anden gang i denne sæson gjorde Viborg det søndag svært for Brøndby, men med 18 minutter igen leverede Andrew Hjulsager et fremragende sejrsmål til 2-1 for gæsterne.

Den 21-årige Brøndby-spiller lagde med et følt skud bolden op i målhjørnet.

- Det var selvfølgelig en god følelse. Hver gang man sparker til den, tror man jo, at den går ind i hjørnet, og det er jo ikke altid, den gør det.

- Men den følelse fik jeg, da jeg ramte den, siger Andrew Hjulsager om sejrsmålet.

U21-landsholdsspilleren mener, at søndagens scoring vel nok det bedste af de nu syv mål, han har scoret i denne sæson.

- Set på sparket var det nok det bedste, jeg har lavet i denne sæson. Men selvfølgelig er mit mål mod FC København nok mere specielt for mig.

- Der kom en periode efter første landsholdspause, hvor jeg manglede meget energi, som jeg lever meget højt på. Men jeg fik en pause mod AGF og mod Frem, og det har hjulpet mig meget.

- Jeg føler, at jeg er på samme energiniveau, som jeg var i starten af sæsonen, og jeg føler også, at mine præstationer er på vej i den retning.

- Vi er på vej tilbage på det spor, som vi var på i starten af sæsonen, men det er klart, at vores effektivitet var meget stor dengang, og man kunne nok ikke forvente, at det ville fortsætte.

- Men hvis vi kan levere over 90 minutter, hvad vi leverede i første halvleg i dag, så ser det rigtigt godt ud, lyder det fra Hjulsager.

Holdkammeraten Christian Nørgaard er ærgerlig over, at Brøndby ikke fik scoret yderligere i første halvleg, som gæsterne dominerede.

- Vi skulle have scoret mere end et mål i første halvleg. Vi lukkede dem ind i kampen, og det er der, vi burde forbedre os.

- Men det var vores første sejr, hvor modstanderne scorede, så det var vigtigt for os, at vi kunne svare igen, siger midtbanespilleren.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: 11 timer inde i ekstremt...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx