Af - 07/08-16 16:24; Opdateret: 07/08-16 16:42

Rystende video: Læger taber OL-atlet med brækket ben på jordenRystende video: Læger taber OL-atlet med brækket ben på jorden

Søndag var bare ikke OL-gymnasten Samir Ait Saids dag.

Bildstrecke im Grossformat »

Franske Samir Ait Said havde en forfærdelig søndag, der ikke bare stoppede hans deltagelse ved OL i gymnastik i Rio før tid, men har sat spørgsmålstegn ved resten af den 26-årige topatlets karriere.

Ved landingen under hans første spring over buk gav hans ene skinneben efter og brækkede, så det tilsyneladende kun var hans hud, der holdt underbenet sammen.

AV: Gymnast brækker benet på grusom vis i Rio
AV: Gymnast brækker benet på grusom vis i Rio

Se eller gense den frygtelige hændelse her.

Samir Ait Said var tydeligvis i chok efter episoden, men kom så meget til hægterne under behandlingen på stedet, at han kunne give thumbs up til publikum fra båren, da han blev ført ud af hallen.

Mikkel Hansen: Der er lang vej til OL-succes
Mikkel Hansen: Der er lang vej til OL-succes

Men udenfor var den gal igen, da han skulle ind i ambulancen. Noget gik galt, da lægerne skulle skubbe bårevognen ind i bilen, og som konsekvens røg Said på jorden - med benene først.

På grund af kameraets vinkel kan man ikke se, hvor stor skaden er, da han rammer jorden, men en kvinde på videoen kan ses tage sig til hovedet, efter hun har kigget ned på ham, og det tegner ikke just lovende.

Fuglsangs overmand: Man må løbe en risiko for at vinde
Fuglsangs overmand: Man må løbe en risiko for at vinde

Du kan se den uheldige situation her.

Herunder kan du se øjeblikket, hvor Samir Said brækkede sit ben.


Jonas Høgh: Min OL-succes skal sikres på en dårlig dag
Jonas Høgh: Min OL-succes skal sikres på en dårlig dag

Samir Said var ifølge USA Today udsat for præcis den samme skade på højre ben lige inden OL i London 2012, men kom stærkt tilbage og vandt guld ved EM i ringe-disciplinen året efter.

I går var han hurtigt ude på Facebook at sige, at han vender stærkt tilbage til OL i Tokyo 2020. Det kan meget vel blive i ringene, hvor han ikke skal støtte så meget på benene bortset fra under start og landing.

I videoen siger Said også tak for den massive støtte, der er kommet til ham fra hele verden. Han er efterfølgende blevet opereret i benet, og operationen gik ifølge de første meldinger godt.

LÆS OGSÅ: To håndboldfiaskoer skal slettes med OL-succes i Rio

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx