Af - 01/05-14 07:00

Skattegæld kan koste Laudrup nyt jobSkattegæld kan koste Laudrup nyt job

Michael Laudrup er et varmt emne til trænerposten i Ajax næste sæson, men en gammel skattesag kan komplicere det mulige trænerjob, mener hollandsk sportsredaktør.

storybild

(Billede: Polfoto/Lefteris Pitarakis)

22 millioner kroner.

Så meget skylder Michael Laudrup Ajax ifølge klubben selv.

Det kan være med til at komplicere en mulig ansættelse i klubben, mener sportsredaktør ved hollandske metronieuws, Jeroen Haverkort.

Jeanette Ottesen efter skilsmisse: Her er min nye kæreste
Jeanette Ottesen efter skilsmisse: Her er min nye kæreste

Michael Laudrup er ifølge en anden hollandsk avis, De Telegraff, blevet sat i forbindelse med trænersædet i Amsterdam, hvis nuværende træner Frank de Boer takker ja til det trænerjob, han er blevet tilbudt i Tottenham. Men det kan skattesagen sætte en stopper for.

- Jeg kan ikke forestille mig andet, end at det vil gøre det meget vanskeligt for Michael Laudrup at blive træner i Ajax, siger Jeroen Haverkort.

Se den sjove annonce: Fan forærer AGF væk på Den Blå Avis
Se den sjove annonce: Fan forærer AGF væk på Den Blå Avis

Sagen stammer fra 1997, da Michael Laudrup kom til den hollandske storklub fra japanske Vissel Kobe. Ajax mener, at de udbetalte danskerens skat i forbindelse med et stort sign on-bonus. De penge hævder Ajax, at klubben har til gode.

- Det er helt klart noget, som skal løses, hvis Ajax ønsker at have Laudrup som manager. Ajax har ikke sagt noget om, hvem de ønsker som manager efter Frank de Boer, men Laudrup florerer i de hollandske medier, som en af de sandsynlige afløsere, siger redaktøren.

Nicklas Bendtner: - Jeg har kvajet mig
Nicklas Bendtner: - Jeg har kvajet mig

Ifølge ham ville Laudrup passe godt ind i Ajax.

- Han har selv været i klubben, og han kender den godt. Hans angrebsivrige tilgang til fodbold passer godt til klubben, og så betyder det meget i Holland, at han er tæt på Johan Cruyff, understreger Jeroen Haverkort.

LÆS OGSÅ: Patrick får titel-kamp - på udebane

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx