Af - 02/06-15 10:31

Krohn-Dehli griber 'sidste chance' for topfodboldKrohn-Dehli griber 'sidste chance' for topfodbold

Midtbanekreatøren Michael Krohn-Dehli skifter til storklubben Sevilla FC i håb om et europæisk CL-eventyr.

storybild

Michael Krohn-Dehli får mulighed for at spille i Champions League i næste sæson for Sevilla FC. (Billede: Polfoto)

Jagten efter pokalen med de store ører - eller bare drømmen om den helt store internationale scene.

Det får danske Michael Krohn-Dehli til at skifte Celta Vigo ud med La Liga-konkurrenten Sevilla FC.

LÆS OGSÅ: Krohn-Dehlis skifte på plads - klubbens website går ned

Det er svært at forlade en klub, der værdsatter en rigtig meget, og hvor man selv godt kan lide at være. Jeg er i en alder, hvor jeg skal skifte nu, hvis jeg vil have chancen for at spille europæisk fodbold, siger midtbanespilleren.

I går offentliggjorde den andalusiske storklub, at de har skrevet en toårig kontrakt med Krohn-Dehli, som kommer på en fri transfer fra Celta Vigo, hvor han har spillet over 100 kampe siden skiftet fra Brøndby i 2012.

LÆS OGSÅ: Agent: Krohn-Dehli skifter klub til sommer

Landsholdsspilleren, der fylder 32 år den 6. juni, fik en tidlig fødselsdagsgave i onsdags, da Sevilla vandt Europa League, og dermed spiller holdet i Champions League næste sæson.

- Jeg håber, at jeg kan udvikle mig, og nå et endnu højere niveau. Selvfølgelig kommer der et tidspunkt, hvor det går ned ad bakke, men jeg føler mig i god form, og jeg føler kroppen kan holde til at træne hårdt hver dag, forklarer Krohn-Dehli.

LÆS OGSÅ: Medie: Krohn-Dehli består lægetjek i Sevilla

Sevilla henter en særdeles kreativ playmaker, som i denne sæson i La Liga har skabt hele 69 chancer for Celta Vigo ifølge Squawkas statistik, hvilket ingen andre Sevilla-spillere kommer tæt på.

Krohn-Dehli bliver minimum to år mere i Spanien, og der er option i kontrakten på et år yderligere, men den tidligere Brøndby-spiller vil ikke udelukke at slutte karrieren hos de blågule ligesom Daniel Agger og Thomas Kahlenberg.

LÆS OGSÅ: Han er hemmeligheden bag Ajax's dansker-succes

- Nu kommer jeg ikke til Danmark denne her gang. Det kommer an på, hvordan kroppen har det, når jeg engang måske har muligheden for det, siger Krohn-Dehli, der i øjeblikket er samlet i Helsingør med landsholdet forud for kampene mod Montenegro og Serbien.

LÆS OGSÅ: Pione Sisto udtaget til landsholdet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx