Af - 06/08-15 10:51

Forvirret Wozniacki: - Hvor skal jeg nu hen?Forvirret Wozniacki: - Hvor skal jeg nu hen?

Den danske tennisspiller skal nu igen i aktion på de amerikanske baner. En helt ny én.

storybild

Caroline Wozniacki skal spille i Stanford i denne uge. (Billede: Polfoto/AP)

2015 har været lidt af en blandet omgang for Caroline Wozniacki. Det siger den danske tennisspiller i et interview med WTA's website:

Sæsonen har indtil videre været lidt op og ned for mig.

Her opsummerer hun de første snart otte måneder af året, der har givet en femteplads på verdensranglisten og en turneringssejr.

- Jeg synes, at jeg har spillet noget rigtigt godt tennis, men jeg har haft nogle rigtigt svære lodtrækninger, lyder det.

Es! Se Wozniacki sætte helt perfekt 'bold'
Es! Se Wozniacki sætte helt perfekt 'bold'

Hun kigger her på højde- og lavpunkterne for de første måneder.

- Det mest tilfredsstillende er, at jeg har vundet nogle gode kampe mod gode spillere. Og jeg har haft en meget bedre grus-sæson end tidligere, hvilket er meget tilfredsstillende, siger Caroline Wozniacki:

- Det mest skuffende har helt sikkert været Australian Open og French Open. Det er selvfølgelig ikke optimalt at møde 'Vika' (Victoria Azarenka, red.), og Görges (Julia, red.) giver mig aldrig problemer på grusset, siger den 25-årige dansker om de tidligere exits i de to grandslam-turneringer.

Serena enig i Wozniacki- kritik: Vi kæmper
Serena enig i Wozniacki- kritik: Vi kæmper

Nu gælder det USA og dermed det hårde underlag, hvorpå Caroline Wozniacki befinder sig godt.

- Jeg elsker hardcourt-sæsonen, og banerne passer mig godt. Jeg er her for at vinde, men jeg har ikke sat mig et mål for, hvad jeg skal opnå. Jeg må bare tage det én turnering af gangen ...

Caroline Wozniacki spiller natten til fredag sin første kamp ved Bank of the West Classic. Turneringen i Stanford har hun aldrig tidligere spillet med i. Og det giver nogle nye oplevelser.

Tjekke overhaler Wozniacki på verdensranglisten
Tjekke overhaler Wozniacki på verdensranglisten

- Det er mærkeligt, for hver gang jeg kommer til en turnering, ved jeg, hvor alt er. Jeg kender min favorit-restaurant, jeg kender hotellet. Jeg kender min favorit-bane, jeg kender træningsbanen. Alt. Pludselig står jeg her og ved ikke, hvor mit hotel er. Hvor er banerne? Hvor langt væk er alting? Hvor er den nærmeste restaurant? Hvor skal man tage hen?, siger Caroline Wozniacki:

- Jeg har aldrig mødt publikummet tidligere, og forhåbentlig bliver det godt. Efter så mange år på Touren er det sjovt rent faktisk at prøve noget nyt, siger hun.

Caroline Wozniacki møder Varvara Lepchenko i sin første kamp.


LÆS OGSÅ: Wozniacki efter nederlag: Jeg må prøve noget andet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx