Af - 15/04-17 12:20

Cristiano Ronaldo anklaget for voldtægt: Nu fortæller han sin versionCristiano Ronaldo anklaget for voldtægt: Nu fortæller han sin version

En alvorlig anklage om voldtægt har ramt verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo.

Bildstrecke im Grossformat »

En alvorlig anklage har ramt verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo. Fredag aften forlød det i det tyske magasin Der Spiegel, at Real Madrid-spilleren i 2010 indgik et forlig, hvor han betalte 375.000 dollar, cirka 2,6 millioner kroner, til en kvinde, da havde anmeldt ham for en voldtægt i 2009.

På den måde skulle han have undgået en retssag mod sig for den påståede voldtægt, der skulle have fundet sted på et hotelværelse i Las Vegas.

Historien er kommet frem gennem det meget omtalte Football Leaks. En whistleblowerplatform, der har overdraget 18,6 millioner hemmelige kontrakter, mails, regneark og fakturaer til det tyske nyhedsmagasin Der Spiegel. Men sagen om voldtægten af en kvinde i 20'erne er pure opspind. Det forklarer Cristiano Ronaldo-lejren agenten, Jorge Mendes', firma Gestifute.

»Artiklen er ikke andet end et stykke journalistisk fiktion. Det påståede offer nægter at stå frem og bekræfte rigtigheden af anklagen. Avisen baserer hele deres fortælling på dokumenter, der ikke er underskrevet, og hvor parterne ikke er identificeret, på e-mails mellem advokater, hvor indholdet ikke handler om Cristiano Ronaldo, og hvis troværdiged ikke kan verificeres, og på et påstået brev, som skulle være blevet sendt til ham af det såkaldte offer, men som aldrig blev modtaget af Ronaldo,« siger Ronaldo-lejren og tilføjer:

»Anklagerne fra Der Spiegel er falske, og Cristiano Ronaldo vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at reagere på dem. En anklage om voldtægt er ulækker og skandaløs, og han vil ikke tillade, at den hænger over hans omdømme.«

Cristiano Ronaldos navn har tidligere været nævnt i forbindelse med Football Leaks. I december kom det frem, at fodboldspilleren angiveligt havde skjult næsten en milliard kroner i skattely på De Britiske Jomfruøer. Ronaldo afviste anklagerne og fremlagde dokumenter for at bevise sin uskyld.

LÆS OGSÅ: Ronaldos bagland afviser voldtægtshistorie som fiktion

LÆS OGSÅ: Medie: Ronaldo har betalt 2,6 millioner for at holde en voldtægt hemmelig

LÆS OGSÅ: Stolt Ronaldo giver ny træningsplan æren for målrekord

LÆS OGSÅ: Historisk målslugende Ronaldo er ked af brændte chancer

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo sænker Bayern i CL-brag i München

LÆS OGSÅ: Real Madrid øger afstanden efter pligtsejr hjemme

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx