Af - 03/11-16 11:10; Opdateret: 03/11-16 12:03

SÅDAN: FCK-spiller på ugens hold i Champions LeagueSÅDAN: FCK-spiller på ugens hold i Champions League

FC København-spiller hyldes af det internationale fodboldmedie Goal.com på ugens hold i Champions League efter den målløse kamp mod Leicester i Parken.

Bildstrecke im Grossformat »

Det var ikke mange chancer, Leicester kom til i gårsdagens Champions League-kamp mod FC København i Parken, hvor Leicester-offensiven blev holdt i kort snor gennem hele opgøret.

Danskernes gode defensive indsats er blevet bemærket hos det internationale fodboldmedie Goal.com, der har tildelt Mathias 'Zanka' Jørgensen en af pladserne i midterforsvaret på ugens hold i Champions League.

LÆS OGSÅ: FCK-profiler er godt tilfredse med point mod Leicester

Det fremhæves, at 'Zanka' stod for 19 clearinger i opgøret mod Leicester, og dermed tangerer han rekorden i en Champions League-kamp i denne sæson.

Det er anden gang i denne sæson, at Goal.com hylder midtstopperen med en plads på ugens hold. Også efter 1-1-kampen mod Porto var han med blandt fodboldmediets 11 udvalgte.

Foruden den danske midterforsvarer tæller Goal.com's hold blandt andre Manchester Citys Ilkay Gündogan, der nettede to gange mod Barcelona, og Arsenals Mesut Özil, der lavede et fænomenalt mål til 3-2 i kampen mod Ludogorets.

Se hele holdet ved at klikke dig gennem galleriet i toppen af artiklen.

KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS

LÆS OGSÅ: Ny mirakelredning! Schmeichel igen helten mod FCK

LÆS OGSÅ: William Kvist: Vi rammer topniveau i Champions League

LÆS OGSÅ: FCK-backs: Vi er gode nok til at gå videre i CL

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx