Af Ritzau - 26/03-17 11:16

Sæsonklar Bendtner: Jeg mangler kun kamptræningSæsonklar Bendtner: Jeg mangler kun kamptræning

Nicklas Bendtner har bygget formen op, og det er kun kampe i kroppen, der mangler, siger han.

storybild

Nicklas Bendtner glæder sig til at komme i aktion, når den norske sæson snart indledes. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen)

I den kommende uge tager Nicklas Bendtner og norske Rosenborg hul på sæsonen i Tippeligaen, og den danske angriber er fysisk på toppen.

Det er kun kampe, der mangler at blive bygget på formen.

- Det går fremad hver dag, så når vi går i luften i næste uge og i april, så er det kun egentlig kamptræning, der mangler. For ellers har jeg fået alt andet bygget på, siger Bendtner til Ekstra Bladet.

Efter at være røget ned i angrebshierarkiet efter blot et halvt år i Nottingham Forest skiftede Bendtner i starten af marts til det norske mesterhold.

Han bliver af flere betragtet som den største stjerne i Tippeligaen nogensinde, og selv om Bendtner mangler kamptræning, er han ikke i tvivl om, hvilken rolle han skal træde ind i på sit nye hold.

- Det er klart, at du har nogle bærende kræfter på et hold - og der forventer jeg da også at gå ind og blive en del af det, forklarer Bendtner.

Et område, hvor han skal blive en bærende del af holdet, er på målkontoen.

- Vi scorer mellem 70 og 80 mål per sæson, så det vil være logisk, at jeg nok kommer til at score nogle af dem, siger den danske angriber, som stadig har landsholdet i tankerne.

Hvornår han forventer at være tilbage i landstræner Åge Hareides planer, vil han dog ikke spå om.

- Det vigtigste for mig lige nu er at komme godt fra start her i Rosenborg. Så må vi se, hvad fremtiden bringer, siger Bendtner.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10 biler kørt sammen - én person...
bt.dk
LIGE NU: Brand i passagerbus...
bt.dk
Line Baun Danielsen erkender: Her er...
bt.dk
Dansk popkonge skal være morfar:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx