Af Benjamin Krogh - 12/10-15 07:38

Simon Kjær: Vi kigger indad og tager arbejdshandskerne påSimon Kjær: Vi kigger indad og tager arbejdshandskerne på

Simon Kjær tror på dansk EM-deltagelse, selvom tingene i øjeblikket går mod landsholdet.

storybild

(Billede: Polfoto)

Danmark er helt selv ude om, at kvalifikationen til fodbold-EM i Frankrig næste sommer ikke blev sikret via minimum en andenplads i sin kvalifikationsgruppe med modstandere som Portugal, Albanien, Serbien og Armenien.

Det siger forsvarsspilleren Simon Kjær, der nu opfordrer til at tage arbejdshandskerne på, så EM-billetten i stedet kan komme i hus via playoff.

- Vi kan kun takke os selv for, at vi ikke er kvalificeret. Vi har haft rig mulighed for at spille os til EM, men sådan er situationen ikke, og vi kan ikke forholde os til andet, end at vi nu kan se frem til to fantastiske og utroligt vigtige kampe engang i november.

Højbjerg vil skabe en vinderkultur med landsholdet
Højbjerg vil skabe en vinderkultur med landsholdet

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi kæmper lidt med det lige nu, men vi må kigge indad og tage arbejdshandskerne på, for det nytter ikke noget at være frustreret over, at tingene ikke er gået vores vej.

- Vi har før prøvet, at tingene ikke er gået vores vej, og vi skal bare blive ved med at køre på og lære af de kampe, vi spiller, siger Simon Kjær, der er optimistisk trods fire landskampe i træk uden sejr:

- Selvfølgelig tror jeg på, at vi kan komme til EM, og det tror vi alle sammen på.

Varme Wass: Kan starte inde mod Portugal
Varme Wass: Kan starte inde mod Portugal

Simon Kjær var en del af det forsvar, der søndag aften i Telia Parken kom under fransk beskydning i en venskabskamp, som Danmark tabte 1-2.

Efter seks minutter førte franskmændene 2-0, men det skyldes ikke, at danskerne på det tidspunkt vidste, at Albanien havde snuppet den direkte EM-billet for snuden af Danmark.

- Resultatet af kampen i Armenien havde ikke nogen betydning for vores kamp. Vi kom ud til et godt fransk hold, som kørte os rundt på røv og albuer til at starte med. Vi gik måske lidt for højt op på banen, og det straffede de os med to gange, siger Simon Kjær.

/ritzau/

LÆS OGSÅ: Landsholdet jubler over Eriksen: - Han har et niveau som ingen andre

LÆS OGSÅ: Eriksen afslører: Derfor er han så pjattet med Pirlo

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
Uhyggelige nye oplysninger:...
bt.dk
Drama i København: Mand tæt på at...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx