Af - 30/08-14 08:27; Opdateret: 30/08-14 09:41

Brøndby bekræfter forhandlinger med AggerBrøndby bekræfter forhandlinger med Agger

Aftale mellem Liverpool FC og Brøndby IF om Daniel Agger kan falde på plads "i løbet af de kommende dage".

storybild

Aftale mellem Liverpool FC og Brøndby IF om Daniel Agger kan falde på plads "i løbet af de kommende dage". (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Brøndby IF bekræfter i en fondsbørsmeddelelse, at der er dialog med Liverpool FC og Daniel Agger omkring et skifte til Brøndby IF.

- Der har i dag været spekulationer i danske og internationale medier om, at Brøndby IF er i dialog med Liverpool FC omkring en transfer af Daniel Agger, skriver Brøndby i meddelelsen.

- Brøndby IF kan bekræfte, at der er dialog med Liverpool FC og Daniel Agger omkring et skifte til Brøndby IF. Såfremt det lykkedes at tilknytte Daniel Agger i løbet af de kommende dage, vil den regnskabsmæssige påvirkning af årets resultat være begrænset, lyder det fra klubben.

Brøndby har ikke yderligere kommentarer til spekulationerne omkring Daniel Agger, lyder det fra Brøndbys administrerende direktør Jesper Jørgensen i meddelelsen.

Medier: Nu vender Agger hjem til Brøndby
Medier: Nu vender Agger hjem til Brøndby

Daniel Agger har stadigvæk to år tilbage af sin kontrakt Liverpool, hvor han spillet siden 2006.

Angiveligt skulle han være blevet enige med Liverpool om en 'aftrædelses-ordning' i forhold til de lige over 60 millioner kroner i årsløn, han ellers står til at skulle have udbetalt.

Hvis aftalen med Brøndby kommer i hus, står Agger sandsynligt til at tjene langt mindre, end han får udbetalt i den engelske storklub.

Daniel Agger afviser rygte: Jeg tudede ikke
Daniel Agger afviser rygte: Jeg tudede ikke

Liverpool vinder efter skidt præstation
Liverpool vinder efter skidt præstation

Daniel Agger har spillet 232 kampe for Liverpool. Men han mistede i den seneste sæson sin stamplads til Martin Skrtel og Mamadou Sakho.

Eriksens klub jagter Agger
Eriksens klub jagter Agger

I løbet af sommeren har Liverpool hentet forsvarsspilleren Dejan Lovren, der har sendt danskeren længere ned i hierarkiet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: 'Paradise'-fyr har...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Fordele og ulemper ved brugt eller ny...
bt.dk
Voldsomme besparelser i DR: Lars...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx