Af Fie West Madsen - 27/01-18 15:59; Opdateret: 27/01-18 16:10

Wozniacki holdt rørende takketale - men en bemærkning vakte opsigt: Sagde hun lige det?Wozniacki holdt rørende takketale - men en bemærkning vakte opsigt: Sagde hun lige det?

Caroline Wozniacki vandt søndag Grand Slam-turneringen Australian Open, og den danske tennisstjerne udnyttede sejren til at stille et meget bestemt krav.

Hvor er det vildt! Her vinder Wozniacki Australian Open

Under sin tale på podiet i Melbourne takkede verdens kommende nummer et flere af de mennesker, der har hjulpet hende gennem karrieren. I den forbindelse takkede Caroline Wozniacki også sin franske agent, Julien Cassaigne.

Udover takken havde danske 'Miss Sunshine' dog også en ekstra forespørgsel:

»Jeg håber, at jeg endelig kommer til at få det cover på Elle,« sagde Caroline Wozniacki henvendt til sin agent med henvisning til modemagasinet Elle.

En udtalelse, der straks blev bemærket af de fremmødte på stadion, men også på sociale medier reagerer flere på Carolines ønske om en forside på det verdensomspændende modemagasin.

'Sagde Wozniacki lige til sin agent, at hun håber, hun får en Elle forside nu? Foran et pakket publikum. Hah ha. Elle Magazine tag hende,' skriver Twitter-bruger og journalist, Chitra Narayanan‏.

'Caroline Wozniacki har allerede sat sit næste mål', skriver Twitter-bruger Ben Rothenberg, der blandt andet er skribent for New York Times.

Flere Twitter-brugere konstaterer, at den Elle-forside nok skal komme i hus, og så roser mange Wozniacki for en sjov tale.

'Sikke en tale!!! Caroline Wozniacki er desperat efter den Elle forside!! Jeg tror, hun får den nu!!,' skriver Tennis-profilen Tennis Statistic.

'Caroline Wozniacki der sætter sin agent i spotlyset på grund af en Elle forside er hysterisk morsomt. Kom så, Elle', skriver Christoph Mergerson.

Endelig pointerer flere også, at Caroline Wozniacki i hvert fald kan være sikker på, at hun får rigeligt med forsider verden over efter sin præstation lørdag - og hendes første Grand Slam-sejr nogensinde.

'Caroline vil være på mange forsider i morgen, Elle forsiden kommer snart,' skriver Twitter-brugeren Tony.

Caroline Wozniacki har faktisk været på forsiden af magasinet Elle - dog i den danske udgave. Det skete tilbage i 2017.

Caroline Wozniacki slog rumænske Simona Halep i finalen i tre sæt, og slog hende dermed samtidig af pinden som verdens bedste kvindelige tennisspiller. Med sejren overtager Caroline Wozniacki nemlig pladsen som verdensranglistens nummer et.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du styr på Magnussen? Formel 1...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx