Af - 23/04-14 07:30

'Professoren' klar til at tage over i FC Nordsjællands nye træner'Professoren' klar til at tage over i FC Nordsjællands nye træner

FCN’s nye træner går under tilnavnet ‘Professoren’ på Island. Men Ólafur Kristánsson skal først til trænereksamen på mandag.

storybild

(Billede: Polfoto)

Den 45-årige islænding, som næste sæson skal træne FC Nordsjælland har godt styr på den danske Superliga. Han har været spiller og assistenttræner i AGF, og så har han en helt aktuel tilknytning til Danmark.

Hjulmand stopper i FCN
Hjulmand stopper i FCN

- Vi har ham på protræner-uddannelsen. Han skal tage sin eksamen næste mandag, fortæller Peter Rudbæk, der var træner for islændingen i AGF; og som også står for træneruddannelsen herhjemme.

Ny nedtur: Brøndby forlænger AGF-krise
Ny nedtur: Brøndby forlænger AGF-krise

- Han er indbegrebet af en islænding for mig. Han arbejder hårdt, er målrettet og har en klar strategi, roser Peter Rudbæk.

Bechmann: Vi spiste FC Nordsjælland
Bechmann: Vi spiste FC Nordsjælland

AC Horsens-træner Johnny Mølby spillede på hold med Ólafur Kristánsson i AGF; og han er enig:

- Han var en utroligt vellidt spiller, en man lyttede til. Han var meget seriøs med sin sport og ofrede det, der skulle til, siger Johnny Mølby.

Henry Birgir Gunnarsson, sportsjournalist ved islands største avis, Frettabladid, er sikker på, at Ólafur Kristánsson kan blive et hit i Superligaen.

- Han går under navnet ‘Professoren’ i den islandske fodboldverden, for han ved meget. Han er meget grundig, og han ved, hvad han gør, siger han.

LÆS OGSÅ: Schwartz skaffer Randers point efter keeperfejl

LÆS OGSÅ: FCM holder med Viborg

LÆS OGSÅ: FCM fanger AaB med mål-orgie

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
'Mette Frederiksen, du må aflive et...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx