07/03-16 03:22

Australier fravrister McIlroy førsteplads og sejrer i USAAustralier fravrister McIlroy førsteplads og sejrer i USA

Adam Scott tog sejren i stjernebesat turnering. Danske Søren Kjeldsen sluttede som nummer 28.

storybild

Rory McIlroy sluttede som treer ved turnering i Florida efter skuffende finalerunde. Arkivfoto (Billede: AP/Wilfredo Lee)

Australieren Adam Scott har søndag på dramatisk vis vundet WGC-Cadillac Championship i Florida.

Med 13 huller tilbage var han i den øjeblikkelige stilling seks slag fra førstepladsen, og på sidste hul var han få centimeter fra at sende kuglen i vandet.

Men det undgik Scott med nød og næppe, og med en score på tre slag under par på finaledagen sikrede han sejren foran amerikaneren Bubba Watson, som samlet sluttede et enkelt slag bagefter.

- Alt gik den rigtige vej for mig i dag, siger Adam Scott til turneringens hjemmeside.

Den afgørende runde må siges at have været en skuffelse for nordirske Rory McIlroy. Han lå inden søndag på førstepladsen med tre slag ned til blandt andet Adam Scott.

Med tre bogeys og en enkelt birdie røg McIlroy ned på en samlet tredjeplads, som han deler med englænderen Danny Willett.

Turneringens eneste dansker, Søren Kjeldsen, gik sidste runde i par efter godt spil på de første ni huller. Indsatsen blev dog skæmmet af bogeys på hul 12 og 14, og Kjeldsen sluttede på en delt 28.-plads.

WGC-Cadillac Championship er en del af en turneringsserie med fire årlige turneringer. Pengepræmierne er så store og konkurrencen så stærk, at turneringerne regnes for at ligge lige under de fire majorturneringer.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx