Af Ritzau - 19/10-16 22:42

Hakkende Bayern sætter PSV på plads efter pausenHakkende Bayern sætter PSV på plads efter pausen

Bayern München var i problemer mod PSV Eindhoven, men bragte tingene i orden i anden halvleg.

storybild

Joshua Kimmich lavede et af målene, da Bayern München besejrede PSV Eindhoven. (Billede: Scanpix/Christof Stache)

Bayern München savner tidligere sæsoners sikkerhed, men at tyskerne stadig er et klassehold viste de onsdag aften ved at slå PSV Eindhoven med 4-1 i Champions League.

Dermed har Bayern sammen med Atlético Madrid åbnet et stort hul til konkurrenterne i gruppe D og er samtidig kommet på ret kurs efter en dårlig periode.

Efter tre kampe i træk uden sejr måtte træner Carlo Ancelotti være indstillet på et kritisk eftersyn, hvis det også skulle gå galt mod PSV, men så vidt kom det ikke.

Bayern-spillerne kom nemlig ud til kampen for fuld tyrolermusik, og efter 20 minutters spil var de allerede to mål foran.

Først profiterede sydtyskerne af, at PSV-forsvaret snorksov ved et hjørnespark.

Arjen Robben sendte kuglen fladt ind foran mål, hvor Thomas Müller ganske ubegribeligt fik lov at stå helt fri, og den farlige offensivspiller scorede i to omgange.

Otte minutter senere fordoblede Joshua Kimmich føringen på David Alabas høje indlæg, som landede så tæt på målstregen, at Kimmich nærmest kunne puste bolden i mål.

I den periode var Bayern så overlegen, at kampen var ved at blive kedelig, men kort før pausen pustede hollænderne nyt liv i det hele med en reducering, der kom ud af ingenting.

Et Bayern-boldtab sendte PSV afsted i et kontrastød, og fra højre side af straffesparksfeltet tordnede Luciano Narsingh bolden i mål med hjælp fra den fjerneste stolpe.

At Bayern-spillerne i øjeblikket ikke optræder med tidligere sæsoners suverænitet var tydeligt i minutterne efter pausen.

Det var, som om reduceringen rystede hjemmeholdet, og PSV spillede sig frem til to åbne muligheder i begyndelsen af anden halvleg.

Farlige Robert Lewandowski skabte dog ro med sin 3-1-scoring efter en lille times spil, og Arjen Robben lukkede målscoringen ved at snitte en elegant aflevering fra Thiago Alcântara i nettet kort før tid.

Bayern er sammen med Atlético Madrid gået i udbrud i gruppen. Spanierne vandt nemlig samtidig med 1-0 ude over Rostov og topper med maksimumpoint efter tre runder.

Bayern har seks point, mens PSV og Rostov begge har skrabet et enkelt point sammen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx