24/07-17 11:10

KIF Kolding henter 43-årig tidligere landsholdsmålmandKIF Kolding henter 43-årig tidligere landsholdsmålmand

43-årige Søren Haagen er i den kommende sæson klar til at vogte buret for KIF Kolding København.

storybild

43-årige Søren Haagen har mod på mere håndbold, og han har nu lavet en etårig aftale med KIF Kolding København. Scanpix/Ernst Van Norde/arkiv

København. Håndboldklubben KIF Kolding København henter den 43-årige målmandsveteran Søren Haagen til klubben på en etårig kontrakt. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Søren er en utrolig dygtig og alsidig målmand. Han har en masse rutine fra ind- og udland og har været i gamet mange år, siger træner Lasse Boesen.

- Han er en ideel spiller at få ind i truppen og skal med sin erfaring være med til at danne et professionelt miljø og hjælpe de yngre spillere på holdet.

- Han vil indgå i et godt team sammen med Marcus Cleverly og vores unge målmand Anders Lynge, og vi er sikre på, at vi får en rigtig stabil målmandstrio i den kommende sæson, siger Boesen.

I den seneste sæson vogtede Haagen målet for semifinalisterne fra Ribe-Esbjerg.

Han har tidligere spillet for klubber som GOG, Flensburg-Handewitt og Kiel, og han er desuden noteret for 79 landskampe.

Søren Haagen måtte indstille sin karriere i 2004, men det fortrød han, og Haagen er nu klar til endnu en sæson i den bedste danske håndboldliga.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
Fransk modehus sender dansk pelskonge...
bt.dk
Ny guldjagt: Superligaens storklubber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx