Af - 25/01-14 15:25; Opdateret: 25/01-14 15:42

Kroatisk træner: Wilbek vil skjule sine svaghederKroatisk træner: Wilbek vil skjule sine svagheder

Kroatiens træner Lavko Goluza føler sig misforstået til pressemødet efter semifinalen, men smed alligevel op til flere stikpiller efter Ulrik Wilbek.

storybild

(Billede: Polfoto)

Der var massiv interesse for at høre Kroatiens træner Lavko Goluza forklare sig efter at han i går var ude med riven efter både dommerne og hotelforholdene i Danmark.

Drama efter dansk sejr: Kroatiens træner gik verbalt amok
Drama efter dansk sejr: Kroatiens træner gik verbalt amok

Han blev blandt andet spurgt til, om han havde givet tegn med fingrene til Ulrik Wilbek om, at der havde været korruption involveret i kampen. Det mente Kroatiens træner ikke var tilfældet.

Men kan du forstå hvis Wilbek misforstod dit tegn efter kampen?

- Han misforstod allerede sidste år i Spanien, da han troede, at han havde spillet imod et fuldt kroatisk hold på fuld styrke. Da havde jeg 5-6 skadede spillere, men han troede, at han spillede mod det stærkeste hold, sagde Goluza, inden han fyrede endnu en bemærkning afsted mod Wilbek.

Ødelagt Vori: Utroligt, utroligt
Ødelagt Vori: Utroligt, utroligt

- Jeg forstår fuldstændig Wilbek som prøver på at lade være med at fokusere på de ting, der betyder noget, og i stedet kigger på de små ligegyldige tilfældigheder for at skjule sine egne svagheder, lød det.

Og så fastholdt han i øvrigt sin kritik af hotelforholdene i Danmark, som han med undtagelse af Herning ikke mener levede op til den påkrævede standard.

Eggert ødelagde perfekt statistik: Der var utilfredshed
Eggert ødelagde perfekt statistik: Der var utilfredshed

Også denne kritik kunne han få Ulrik Wilbek ind over.

- Jeg vil også gerne spørge Wilbek, om hvordan han vil sammenligne forholdene med Zagreb i 2009, hvordan han så forholdene og hotellerne dengang, og hvordan han vil sammenligne det med det her, sagde Goluza.

Var det bedre end her?

- Helt klart.

Goluza indrømmede dog, at hans kritik af dommerpræstationen i kampen måske var blevet så hård, fordi han talte 'med hjertet og ikke med hovedet', men han fastholder at dommerne dømte meget forkert.

LÆS OGSÅ: Sådan! Danmark er i EM-finalen efter comeback

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny modedille vakte opsigt på sociale...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx