Af Ritzau - 10/03-17 20:17

Kriseramte fodbold-østjyder deler i dramatisk kampKriseramte fodbold-østjyder deler i dramatisk kamp

To scoringer til allersidst betød, at Randers FC og AGF fik ét point hver, da de fredag spillede 1-1.

storybild

Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen dømte straffe til AGF og udviste Randers FC's Jonas Bager i overtiden i fredagens lokalopgør. (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

Næsten 90 minutter skulle der gå i Superliga-opgøret mellem Randers FC og AGF, før de to kriseramte mandskaber fredag fik taget hul på scoringerne.

Det lignede den endelige forløsning for Randers, da indskiftede Mayron George bare ét minut før den ordinære spilletids udløb kom først på en bold i feltet og kunne bringe kronjyderne i front med 1-0.

Men en straffesparkscoring til 1-1 af AGF's Morten "Duncan" Rasmussen dybt inde i overtiden forlængede krisen i Randers, som nu ikke har vundet i otte kampe i træk.

Heller ikke AGF har vundet efter vinterpausen, og for fjerde gang i træk indkasserede cheftræner Glen Riddersholms tropper et mål i kampens døende minutter.

Denne gang reddede AGF sig dog fra pointtab.

Kampens dramatiske udligning kom, da Randers-forsvarer Jonas Bager efter dommerens mening rev AGF's anfører, Morten "Duncan" Rasmussen, omkuld i feltet, hvilket endte med rødt kort og et straffespark.

På det efterfølgende straffespark stod AGF-anføreren selv for presset, da han knaldhårdt sparkede bolden ind, hvilket sendte 1400 medrejsende AGF-fans i ekstase.

I første halvleg var det Randers, der var klart mest på bolden. AGF lå til gengæld hele tiden og lurede på omstillingsmuligheder.

Hjemmeholdet Randers var klart tættest på at komme først på måltavlen. Og især omkring den første halve times spil vadede Randers bogstaveligt talt i chancer.

Randers-angriber Viktor Lundberg sendte et knivskarpt indlæg på stolpen, hvorefter bolden røg tilbage ud i feltet blandt venner og fjender. Her formåede Erik Marxen fra Randers dog ikke at få scoret, da bolden blev reddet på stregen.

Anden halvleg blev en noget mere lige affære, hvor AGF kom meget mere på bolden sammenlignet med de første 45 minutter.

Begge mandskaber prøvede og prøvede, men det blev hele tiden kun til lige ved og næsten.

Altså indtil Mayron George kastede sig frem på en dødbold, og straffesparket til AGF kort efter lagde en gevaldig dæmper på Randers-jublen.

Med det ene point ligger Randers dog foreløbigt stadigvæk på den sjetteplads, der giver adgang til mesterskabsslutspillet, men holdet risikerer at miste den i løbet af weekenden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chokfyring i Superligaen: Fyrer...
bt.dk
Patrick Nielsen fik pludselig...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx