Af Ritzau - 16/11-16 08:29

Marihuana-beskyldninger medfører argentinsk presseboykotMarihuana-beskyldninger medfører argentinsk presseboykot

Argentina slog Colombia 3-0, men efterfølgende meddelte anfører Lionel Messi, at man boykotter pressen.

storybild

Lionel Messi gik forrest både på og uden for banen, da Argentina natten til onsdag besejrede Colombia. (Billede: Reuters/Andres Stapff)

Den samlede argentinske sportspresse stod og ventede på at kunne stille spørgsmål til en sjælden sejr for landsholdet, da Lionel Messi i stedet annoncerede et kollektivt presseboykot.

Anfører Messi havde med en storkamp netop ført holdet til en tiltrængt 3-0-sejr over Colombia, men stemningen i presserummet var alt andet end festlig.

FC Barcelona-stjernen greb mikrofonen og fortalte journalisterne, at holdet ville boykotte pressen efter beskyldninger om, at angriberen Ezequiel Lavezzi skulle have røget marihuana i landsholdslejren.

- Vi har besluttet ikke at tale med pressen længere. I ved helt sikkert hvorfor, sagde Messi ifølge AFP, mens resten af holdet stod bag ham.

Det var en argentinsk radiojournalist, som på Twitter skrev, at 31-årige Lavezzi havde røget marihuana under holdets træningslejr.

Lavezzi, som i sommer skiftede fra Paris Saint-Germain til kinesiske Hebei China Fortune, har afvist beskyldningen og indikeret, at et sagsanlæg er på vej.

- Vi ved, at de fleste af jer (journalister, red.) ikke deltager i dette spil med manglende respekt, lød det fra Messi.

- I kan kritisere os, hvis vi taber eller vinder, eller hvis vi spiller godt eller skidt. Men dette handler om privatliv. Hvis ikke vi stopper det nu, stopper det aldrig.

Lavezzi var udeladt af truppen til kampen mod Colombia.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx