Af - 15/10-14 14:05

Magnussens boss: - Vi kan hyre to store navne nuMagnussens boss: - Vi kan hyre to store navne nu

McLarens løbsdirektør løfter lidt af sløret for de mange overvejelser om de fremtidige kørere.

storybild

Kevin Magnussen og Eric Boullier. (Billede: Polfoto/AP)

Ventetiden blive ved og ved. For hos McLaren bliver man ved med at trække beslutningen om næste sæson setup ud. Skal Kevin Magnussen blive eller ikke?

- Jeg håber, at vi får afklaret beslutningen om kører-sammensætningen inden afslutningen på sæsonen. Det er rigtigt, at det har taget lidt længere tid end ellers, men vi er stadig på kurs mod en beslutning, inden sæsonen er ovre, siger Eric Boullier på en telefonkonference med flere medier.

Ubekymret Button: - Det er værre for Magnussen
Ubekymret Button: - Det er værre for Magnussen

Sidste grandprix køres den 23. november, og til F1.com uddyber han om fremtidsplanerne:

- Jeg vil ikke sige så meget, andet end at vi behøver et mix af erfaring og ærgerrighed. I en tid, hvor McLaren er ved at blive bygget op igen, har vi brug for et boost, så vores køre-lineup skal kunne booste hele teamets moral og teamets determination til igen at nå det niveau, hvor hører hjemme, siger Eric Bouiller, der ikke vil spekulere i specifikke navne.

Ekspert: Mere succes i vente for Magnussen og co.
Ekspert: Mere succes i vente for Magnussen og co.

Og så alligevel. For Eric Boullier siger følgende om fremtidsplanerne for de nuværende kørere, Kevin Magnussen og Jenson Button.

- Vi er i den komfortable position, at vi kan vente Jeg ved, at det ikke gør det komfortabelt for hverken Jenson eller Kevin, men vi skal i første række tænke på McLaren. Vi må være sikre på, at vi tager den rette beslutning, siger Eric Boullier.


Kevin Magnussen må vente og vente.

Om de mange store navne, der har været i spil – ikke mindst Fernando Alonso – siger han:

Alonso: - Kevin kørte let fra mig
Alonso: - Kevin kørte let fra mig

- Som jeg har sagt, arbejder vi på en strategi for de kommende år – i flertal – hvilket betyder, at vi kan hyre et stort navn nu, eller endda to store navne for de kommende år. Eller vi kan beholde de nuværende navne og så gå efter et stort navn, eller endda to store navne, i 2016, lyder det fra Eric Boullier:

- Vi overvejer stadig, hvad vi skal gøre, for det er en stor beslutning. Hvis vi tager den forkerte beslutning, kan vi få succes i det korte løb, men måske ikke i det lange løb, siger franskmanden.

Han kigger dog ikke kun på de kørere, der kunne være kontraktfri efter denne sæson.

Magnussens boss: - Imponerende og klogt
Magnussens boss: - Imponerende og klogt

- Vi ser på, hvem der er på markedet i 2015, men også, hvem der er tilgængelige i 2016. Så vil der muligvis komme nogle helt andre navne frem, siger franskmanden, der selvfølgelig ikke nævner noget om, at VM-stillingens førende kører, Lewis Hamilton, til den tid er fri af sine forpligtigelser med Mercedes.

Fernando Alonso har tykt været rygtet til McLaren i den seneste tid. Til Autosport.com siger spanieren om sine fremtidsplaner:

- Jeg har ikke travlt. Bare slap af, nyd livet, når tiden er rigtig, vil I få besked, siger Fernando Alonso:

Sådan! Her ligger Magnussen helt i top
Sådan! Her ligger Magnussen helt i top

- Jeg har indstillet mig på det i de seneste to-tre måneder, og I vil forstå, at min beslutning er åbenlys, når I hører om det, siger spanieren.


Fernando Alonso er rygtet til McLaren.

Han er endnu på en kontrakt hos Ferrari, der også omfatter 2015. Rygterne går dog på, at en klausul skulle gøre det muligt for ham at forlade det italienske team.

Button vs. Magnussen: I kamp for Formel 1-livet
Button vs. Magnussen: I kamp for Formel 1-livet

- Jeg har ikke sagt noget om det, Ferrari har ikke sagt noget om det, så det er bare endnu et rygte, siger Fernando Alonso.

For nylig har Sebastian Vettel annonceret, at han forlader Red Bull. Det forventes, at tyskeren drager til Ferrari i stedet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx