Af - 27/06-16 14:22; Opdateret: 27/06-16 14:35

Drillet fordi han var tyk - nu spiller han i WimbledonDrillet fordi han var tyk - nu spiller han i Wimbledon

Deltidsspiller og tennistræner er pludselig blevet briternes nye favoritspiller ved Wimbledon - han er lavest rangeret af alle.

storybild

Marcus Willis skal spille på en af de yderste baner i dag - vinder han skal han møde Roger Federer. (Billede: Scanpix)

Det er ikke længe siden, at han blev kaldt 'Cartman', fordi han ligesom Southpark-figuren var alt for overvægtig til at blive taget seriøst som sportsmand. Det er han ved at ændre på nu:

- Jeg skal stadig blive bedre, og der er stadig nogle kilo, der skal smides, men jeg gør det, siger han til Daily Mail.


Mød Marcus Willis: Hjemmebanetilskuernes nye yndling ved Wimbledon. Den 25-årige englænder er nummer 772 på verdensranglisten og suverænt den lavest rangerede spiller ved Wimbledon.


Wozniackis træner tror på Wimbledon-succes og top-ti
Wozniackis træner tror på Wimbledon-succes og top-ti

I dag spiller han sin første kamp på ATP-touren nogensinde.

Og hvilken en af slagsen, det bliver: Efter en god stime i kvalifikationen, står han i dag i første runde af Wimbledon. Her skal han møde verdensranglistens nummer 54, litauiske Ricardas Berankis. Og vinder han den kamp, skal han møde selveste Roger Federer i anden runde.

Wozniacki tager hul på Wimbledon som nummer 45 i verden
Wozniacki tager hul på Wimbledon som nummer 45 i verden

Men allerede nu er historien om verdensranglistens nummer 706 en god en. Han blev selv overrasket over, at han overhovedet klarede sig frem til kvalifikationsturnerningen.

- Det er faktisk latterligt. Jeg har spillet ret godt i ligamatcherne, min form har været god, men aldrig nogensinde, havde jeg troet, at jeg skulle kvalificere mig til Wimbledon, siger han til Daily Mail.

- Det hele er surrealistik. Jeg fik den sidste plads i før-kvalifikationen. Scott Clayton (en højere rangeret lokal spiller, red.) kunne ikke komme tilbage fra Tyrkiet og melde sig til, og han ville have skubbet mig ud, siger han.

LÆS OGSÅ: Løchte jagter Wimbledon-succes med stærk singlespiller

LÆS OGSÅ: Piotr Wozniacki: Fint at åbne Wimbledon mod Kuznetsova

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx