Af Ritzau - 24/09-16 11:15

Wozniacki efter hårdt 2016: Dejligt at være tilbageWozniacki efter hårdt 2016: Dejligt at være tilbage

Caroline Wozniacki gled af på spørgsmål omkring sin fremtid efter sin semifinalesejr i Tokyo.

storybild

Caroline Wozniacki slog lørdag Agnieszka Radwanska fra Polen og er klar til finalen i Tokyo. (Billede: Scanpix/Toru Yamanaka)

Tennisstjernen Caroline Wozniacki føler sig tilbage på toppen efter et hårdt 2016 fyldt med skader.

De seneste uger har den 26-årige dansker været noget nær ustyrlig med først en plads i semifinalen ved US Open, og lørdag spillede hun sig i Tokyo frem til sin første WTA-finale i halvandet år.

- Det er godt at være tilbage, siger Wozniacki før søndagens opgør mod hjemmebanehåbet Naomi Osaka.

- Det er altid et slid at komme tilbage fra skader, men det er noget man må igennem. Nu har jeg det godt, og det er dejligt, at det hårde arbejde har båret frugt, fortsætter hun.

For en måned siden var Caroline Wozniacki røget helt ned som nummer 74 på verdensranglisten efter en periode med skader og dårlige resultater. Placeringen er senere blevet vekslet til en 28.-plads, og reelt er danskeren måske endnu bedre.

De seneste uger har Wozniacki slået fire spillere i top-ti. I semifinalen var det nummer fire, polske Agnieszka Radwanska, der blev slået med 4-6, 7-5 og 6-4 efter et dansk comeback.

Der er derfor sket lidt af en omvæltning, efter at Caroline Wozniackis far og træner, Piotr, under US Open i begyndelsen af september siden spekulerede i, at den danske tennisstjerne måske var i gang med sin sidste sæson.

En udtalelse Caroline Wozniacki måtte forholde sig til efter semifinalesejren over Radwanska.

- Jeg kæmpede bare for at blive rask igen, og det var egentlig det.

- Jeg er nået frem til finalen her, og det er faktisk det eneste, jeg tænker på, siger Wozniacki uden at svare på fremtidsplanerne.

Caroline Wozniacki har i karrieren vundet 23 WTA-titler. Den seneste triumf faldt i marts 2015 i Kuala Lumpur.

/ritzau/AFP

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx