Af - 20/04-14 12:02

Schmeichel griber ind: Fulde holdkammerater på vej i slagsmålSchmeichel griber ind: Fulde holdkammerater på vej i slagsmål

Den danske landsholdsmålmand måtte skille holdkammerater fra dørmænd under sejrsfest.

storybild

27-årige Kasper Schmeichel er en af de helt store profiler på det Leicester-hold, der i denne sæson har sikret sig oprykning til Premier League. (Billede: Polfoto/AP/Lefteris Pitarakis/arkiv)

Kasper Schmeichel og resten af Leicester FC kunne for et par uger siden fejre oprykning til Premier League, Englands bedste fodboldrække. Men jublen tog tilsyneladende en anelse overhånd, afslører den engelske avis Daily Mirror nu.

I hvert fald kom flere spillere i håndgemæng med dørmænd på en natklub efter at have fået serveret vodka-flasker i isspande i et vip-område på natklubben. Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel blandede sig dog og fik adskilt spillere og dørmænd, skriver avisen, der også er kommet i besiddelse af videoer fra episoden.

Endnu en dansker er klar til Premier League
Endnu en dansker er klar til Premier League

Det var tilsyneladende især holdets unge og talentfulde forsvarsspiller Liam Moore, der var blevet temmelig fuld og blev smidt ud af natklubben. Flere spillere gik derefter ind i diskussioner med dørmændene, inden Schmeichel blandede sig og tilsyneladende fik ro på tropperne.

Ærgerlig Schmeichel: Alle kan se den er inde
Ærgerlig Schmeichel: Alle kan se den er inde

Et par dage efter episoden tabte Leicester 4-1 til Brighton, og det fik natklubben til at undskylde på det sociale medie Twitter:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
10 køer fundet døde på ubeboet ø: Nu...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx