Af - 17/12-13 14:59

Hvem skal ud? Pytlick holder sin trup i uvishedHvem skal ud? Pytlick holder sin trup i uvished

Camilla Dalby er kommet ind i VM-truppen, men med lidt mere en et døgn til kvartfinalen mod Tyskland, har Pytlick endnu ikke afgjort, hvem der skal ud.

storybild

Jan Pytlick vil ikke afsløre, hvem han hiver ud af truppen til kampen mod Tyskland. Endnu. Line Jørgensen her bliver det nok ikke. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

- Spillerne har ikke fået besked, det får de i aften.

Det siger landstræner Jan Pytlick kort før tirsdagens eftermiddagstræning i Kombank Arena i Beograd.

Pytlicks joker: Jeg har bearbejdet skuffelsen
Pytlicks joker: Jeg har bearbejdet skuffelsen

Han har kaldt højre back Camilla Dalby ind, men han siger, at han endnu ikke har afgjort, hvem der skal ud af truppen til kvartfinalen mod Tyskland onsdag aften i Novi Sad.

- Det har jeg selvfølgelig et forholdsvis skarpt billede af inde i mit hoved, men den beslutning tager jeg nok først sent i aften, siger Jan Pytlick.

- Jeg skal først skrive en spiller ind i morgen, og Dalby skal være med, men vi skal først skrive Dalby ind og spilleren ud inden klokken ni i morgen.

Pytlick: Derfor dropper jeg spiller nu
Pytlick: Derfor dropper jeg spiller nu

- Nu træner vi, og så kommer vi hjem. Vi har ikke være meget samlet i formiddag som hold. Der er mange, der har ligget og sovet og så videre. Så det er første gang, at vi er samlet nu her til træning, og så begynder vi at se video, og der vil jeg så give beskeden, siger Pytlick.

Det lader ikke til, at Jan Pytlick skifter sine to nuværende højre backs ud. Så Line Jørgensen og Louise Burgaard bliver nok. I stedet står højre fløj Maibritt Kviesgaard for skud. Ulempen ved at tage hende ud, selvom hun har spillet lidt, er, at slutrundedebutant Trine Østergaard så står alene med fløjbyrden i den side.

Omvendt kan landstræneren også hive sin 19-årige venstre back Anne Mette Hansen ud for så at lade playmaker Jane Schumacher supplere på backen.

Pytlick forstærker VM-truppen med erfaren stjerne
Pytlick forstærker VM-truppen med erfaren stjerne

Eller er det måske Jane Schumacher, der døjer med en skade, der står for skud? Eller det en helt, helt anden spiller?

- Der er en lille skade ja. Vi har en Jane Schumacher, der har en dårlig tommeltot på højre hånd, og den, synes vi ikke, var så voldsom slem, men den var nok lige værre end først antaget. Men jeg tror, hun træner i dag. Så vi får se, hvordan tommeltotten reagerer på det, siger Pytlick, der mener, at spillerne må leve med den usikkerhed, der er med sådan en udskiftning.

- Det er en del af at være på landsholdet. De har fuldstændig skarpt vist hjemmefra, at det kunne være, at vi lavede udskiftninger. Det er en del af den proces, som, synes jeg, er en vigtig del af at være landstræner. Vi kan ikke skarpe fuldstændig trygge rammer om alle spillere, siger han.

Wilbek på landstrænerjagt: Glad for VM-succes
Wilbek på landstrænerjagt: Glad for VM-succes

Danmark spiller mod Tyskland klokken 20.15 onsdag aften.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
2.400 år gammelt ansigt kan blinke...
bt.dk
Stor eftersøgning med helikopter og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx