Af - 21/01-16 11:30

Rovdrift: Spillerne bliver trætte i hovedetRovdrift: Spillerne bliver trætte i hovedet

Håndboldspillerne glæder sig over EM-succesen. Men de mange kampe slider - Anders Eggert ville godt nøjes med færre kampe

storybild

(Billede: Polfoto)

For de bedste håndboldspillere er arbejdet mere end en fuldtids-profession. Antallet af kampe er steget de senere år, og det er lige ved, at det er for meget, indrømmer landsholdets Anders Eggert. Han mener godt, at man kan tale om rovdrift.

- Ja, det er det! Det er hårdt fysisk og til tider også for hovedet, at du er så meget væk, siger fløjspilleren fra den tyske topklub Flensburg-Handewitt.

Imponeret dansk fløj: Mikkel Hansen viste verdensklasse
Imponeret dansk fløj: Mikkel Hansen viste verdensklasse

- Bundesligaen er hård i sig selv, så er Champions League blevet udvidet, så der er de der ekstra kampe... Kunne vi spille to tredjedele af kampene, så ville vi have det helt fantastisk, siger han.

Hans holdkammerat i Tyskland, Thomas Mogensen, har valgt landsholdet fra, så han får mere tid til familien. Og måske også for at skåne kroppen.


Thomas Mogensen hentyder i sit tweet til, at 2016 er et OL-år, hvor de bedste håndboldspillere skal til OL i Rio i stedet for at holde sommerferie. Det bekymrer også Anders Eggert.

Landstræner efter EM-storsejr: Det var en fest
Landstræner efter EM-storsejr: Det var en fest

- Det er blevet kørt op, og så til et OL-år, hvor to sæsoner mere eller mindre er slået sammen. Ser man bare nogle år tilbage, så var det en helt anden belastning, siger han:

- Da var der nogle huller, så man havde fornemmelse af at, man var meget væk, og man meldte også fra til de fleste familiefester, men man var med en gang imellem, og det er en stor forskel til, at du aldrig er med og at du altid er væk, så det er en kæmpe belastning, siger han.

LÆS OGSÅ: Danmark slår Ungarn: Hiver fire point med til mellemrunden

LÆS OGSÅ: Mads Mensah erstatter Rasmus Lauge fra start mod Ungarn

LÆS OGSÅ: Rusland sender modløse Montenegro ud af EM

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx