Af Morten Crone Sejersbøl - 16/01-18 21:59

FCK sælger stortalent: Så mange millioner koster hanFCK sælger stortalent: Så mange millioner koster han

FC København er kun en underskrift fra at have solgt det blot 16-årige stortalent Mads Bidstrup til Leipzig for en pris på lige omkring 20 mio. kr. Et beløb der tilmed kan blive større, hvis han indløser diverse bonusser, der er skrevet ind i kontrakten.

storybild

Ståle Solbakken får ikke glæde af Mads Bidsrup. FCK har solgt det 16-årige stortalent til RB Leipzig. (Billede: Mads Claus Rasmussen)

Tyskernes sportsdirektør, Ralf Rangnick, udtrykte interesse for spilleren, da han kort før jul sagde således til det tyske blad Bild:

»Vi forsøger altid at finde unge, talentfulde spillere, som vi kan overbevise med vores måde at gøre det på. Mads er en spiller, som vi stoler på inden for en overskuelig fremtid kan begå sig på førsteholdet.«

FC København har ikke været specielt interesseret i at sælge, men spillerens eget ønske og det store beløb har betydet, at midtbanespilleren nu reelt er fortid i klubben. Ifølge BTs oplysninger har han sagt farvel til sine medspillere i FCK og mangler nu blot den endelige underskrift for at være Leipzig-spiller..

I sommer solgte FCK også et ungt talent. Dengang var det 17-årige Victor Jensen, som røg til Ajax Amsterdam for 26 millioner kroner.

  • BT dækker alle aktiviteter i transfervinduet intenst - fra en given klubs indledende interesse for en spiller over sammenbrudte forhandlinger til gennemførte klubskifter. Vores ambition er selv at være først med nyheder på alle parametre. Nogle gange bliver historierne til ved hjælp af åbne kilder, andre gange ved hjælp af anonyme kilder. Historier, der bygger på anonyme kilder, er altid godkendt på chefniveau.
  • Vi citerer gerne udenlandske mediers historier om internationale transfers og vurderer hver gang mediets troværdighed generelt og/eller i forhold til den pågældende spiller/klub.
  • Vi citerer gerne udenlandske og danske mediers historier om danske spillere, men først når vi har vurderet mediets troværdighed og forsøgt at indhente en kommentar fra spilleren, klubben eller en mellemmand.
Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx