Af Ritzau - 22/06-16 07:24

Rekord-Messi: Nu vil jeg vinde en titel med ArgentinaRekord-Messi: Nu vil jeg vinde en titel med Argentina

Efter sin rekordscoring for Argentina ved Copa America vil Lionel Messi prøve at nå til tops ved en slutrunde.

storybild

Lionel Messi scorede en enkelt gang, da Argentina natten til onsdag slog USA i semifinalen ved Copa America. (Billede: Reuters/Kevin Jairaj)

Superstjernen Lionel Messi blev natten til onsdag historiens mest scorende spiller på det argentinske fodboldlandshold, da han var med til at spille Argentina i finalen ved Copa America.

Messi scorede for 55. gang i nationaltrøjen i 4-0-sejren over værterne fra USA. Dermed er han nu bedre end Gabriel Batistuta med 54 mål.

- Jeg er glad for, at jeg har slået Batistutas rekord, og jeg vil gerne takke mine holdkammerater. Det er også deres fortjeneste, siger Lionel Messi ifølge Reuters

Barcelona-angriberen, der fylder 29 år på fredag, bragte Argentina foran med 2-0 mod USA på et frispark, efter at Ezequiel Lavezzi havde gjort det til 1-0. Efter pausen slog Gonzalo Higuain sejren fast med yderligere to scoringer.

På søndag kan Argentina vinde landets første store trofæ siden Copa America i 1993, når enten Colombia eller Chile venter i finalen.

Mens Lionel Messi har vundet mange titler på klubplan med FC Barcelona, så er det på landsholdsplan blot blevet til olympisk guld i 2008 i Beijing med det argentinske U23-landshold.

- Vi håber og ønsker virkeligt, at vi omsider kan opnå det.

- Det fortjener vi efter alt det gode arbejde, vi har lavet gennem årene, siger Lionel Messi ifølge ESPN.

For to år siden nåede Argentina helt frem til finalen ved VM i Brasilien, hvor holdet måtte se sig slået af Tyskland.

Semifinalen mellem Colombia og Chile spilles natten til torsdag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx