Af - 03/09-13 14:12

Hvem tror du tanker selvtillid på youtube?Hvem tror du tanker selvtillid på youtube?

Landsholdets Nicki Bille Nielsen er fast gæst på youtube, hvor han ser og genser sit seneste mål for Rosenborg.

Angribere lever af selvtillid, og det gælder også for landsholdets og Rosenborgs Nicki Bille Nielsen, som har fundet en smart måde at booste selvtilliden: Han ser da bare sit seneste mål for Rosenborg i slowmotion.

LÆS OGSÅ: Derfor dropper Bille twitter

- Det var jo ikke bare et langskud, jeg fik også driblet nogen mand, konstaterer han med et stort grin, fyldt af selvtillid.

- Ja, det var med venstrebenet, og jeg er højrebenet, så det er ekstra godt, griner han - og beskriver så, hvordan det gik til, da han for nyligt scorede målet, som er blevet et stort hit på youtube.

- Jeg får den ude på kanten, det står 1-1 i det 85. minut, tror jeg. Så trækker jeg ind i banen, forbi én og så trækker jeg forbi én til, og så får jeg taget et træk ind i banen, så kommer der en, så tager jeg et træk tilbage igen og så.. så sparker jeg den med venstre op i krogen, og - ha! - Ja, den sidder meget godt,« siger han med et bredt smil.

Han indrømmer, at han selv er ansvarlig for mere end en enkelt af de over 90.000 visninger, som youtube-videoen med målet har opnået.

»Jeg har set den et par gange, ja. Det giver mig meget god selvtillid, når jeg ser på den. Det er altid godt med selvtillid. Det betyder mange, mange procenter for en angriber,« siger han og tilføjer, at målet mod Aalesund minder ham, om dengang han var på toppen af karrieren.

»Det fik mig i tankerne tilbage på dengang, da vi var i Toulon, med u-landsholdet, lige før jeg blev solgt til Villareal, hvor jeg var i rigtig, rigtig god form,« forklarer han.

LÆS OGSÅ: Makienok og Delaney støder til landsholdet

LÆS OGSÅ: Braithwaite lavede sin første kasse for Toulouse

LÆS OGSÅ: Ny mand på landsholdet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I smerter før storstilet arrangement:...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Blev enkemand som 38-årig: Nu er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx