Af Ritzau - 17/08-16 11:55

Svensk speedwaystjerne slipper for tiltale om voldtægtSvensk speedwaystjerne slipper for tiltale om voldtægt

Voldtægtssagen mod svenskeren Antonio Lindbäck er blevet droppet, forklarer hans advokat.

storybild

Antonio Lindbäck kan fortsætte karrieren uden en sag om voldtægt hængende over hovedet. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Martin Sylvest Andersen)

Den svenske speedwaystjerne Antonio Lindbäck slipper for tiltale for voldtægt i en sag, som har været efterforsket siden maj.

Onsdag meddelte retten i Falu, at sagen var blevet droppet.

- Beslutningen var ventet fra vores side, men den er desværre blevet forsinket. Blandt andet fordi anklagemyndigheden havde ferie, siger Lindbäcks advokat, Åke Broné, i en pressemeddelelse ifølge Expressen.

Lindbäck blev anholdt i maj efter en ligamatch i Sverige mistænkt for voldtægt, men han blev løsladt i juni, mens efterforskningen var i gang.

I mellemtiden har han fortsat sin karriere, hvor han aktuelt er nummer syv i VM-stillingen. Men ifølge advokaten har det været en hård periode for speedwaykøreren.

- Lindbäck har haft det skidt med den lange ventetid og usikkerheden om anklagerens beslutning efter efterforskningen, lyder det fra Åke Broné.

Den svenske speedwaystjerne var senest i aktion i søndags, hvor der blev kørt VM-grandprix i svenske Målilla. Her sluttede Antonio Lindbäck som nummer 11.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx