Af Lars Sejr - 27/09-15 18:53

Kolding får klare Champions League-klø af tysk storholdKolding får klare Champions League-klø af tysk storhold

Rhein-Neckar Löwen vandt overbevisende med 30-18 over KIF Kolding København i Champions League.

storybild

Konstantin Igropulo KIF Kolding København (Billede: Bonnerup Claus/arkivfoto/polfoto)

Niveauforskellen mellem en tysk titelaspirant og et dansk mesterhold er meget stor, hvis man skal dømme ud fra KIF Kolding Københavns Champions League-møde med Rhein-Neckar Löwen søndag eftermiddag.

Danskerne tabte på hjemmebane klart til de stærke tyskere, som med Nikolaj Jacobsen på trænerbænken og en meget velspillende Mads Mensah Larsen på banen vandt med 30-18.

Dermed lykkedes det ikke for det danske mesterhold at revanchere sig for den skuffende premiere mod Kristianstad i sidste weekend, og KIF Kolding København må fortsat vente på sit første point i gruppespillet.

Danskerne kom ellers godt fra land og førte 4-1, men derfra overtog det tyske storhold initiativet, mens koldingenserne fik sværere og sværere ved at lave mål.

Pausestillingen 8-12 gav et klart vidnesbyrd om, at det kneb voldsomt med at passere Rhein-Neckar Löwens målmand Mikael Appelgren, der imponerede med en redningsprocent omkring de 50.

Skød mange gange

Bærende kræfter som Bo Spellerberg og Konstantin Igropulo skød mange gange forgæves på den svenske keeper, og kun Kasper Irming havde krudt nok i skudarmen til at volde gæsterne problemer.

Midt i anden halvleg førte Rhein-Neckar Löwen med ti mål, og KIF-træner Henrik Kronborg lod marginalspillere få kampminutter i erkendelse af, at slaget var tabt.

Kasper Irming blev topscorer for de danske mestre med fire mål.

Trods den dårlige start på gruppespillet har KIF Kolding København fortsat masser af muligheder for at komme videre i turneringen.

Holdet skal spille hele 14 kampe i gruppen, hvor seks af de otte hold går videre til playoff-kampene.

Næste opgave er udekampen mod franske Montpellier næste søndag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx