02/03-16 19:59

Jokerit-fiasko: Dansk ishockeytrio går tidligt på ferieJokerit-fiasko: Dansk ishockeytrio går tidligt på ferie

Peter Regin, Jesper B. Jensen og Philip Larsen er ude af KHL-slutspillet efter nederlag onsdag aften.

storybild

Peter Regin har fået meget ros for sin første sæson i Jokerit, men den tidligere NHL-spiller kunne ikke føre den finske klub til en topplacering i KHL. (Billede: Polfoto/Mads Nissen)

Klubsæsonen er allerede slut for ishockeyspillerne Peter Regin, Jesper B. Jensen og Philip Larsen.

Deres finske klub, Jokerit, der spiller i Kontinental Hockey League (KHL), tabte onsdag aften 2-3 på udebane til Torpedo Nizhny Novgorod, som dermed vinder 4-2 i kampe og sender Jokerit ud af ottendedelsfinalen.

Det er noget af en skuffelse for den ambitiøse klub, der havde håbet at blande sig mellem de bedste hold i den stærke liga.

Jokerit sluttede grundspillet som nummer to i Western Conference, hvor Nizhny Novgorod kun blev nummer syv, men det var altså det russiske mandskab, der havde timet formen bedst.

Den tætte ottendedelsfinaleserie sluttede med et stort drama, da Jokerit - blandt andet efter en scoring af Jesper B. Jensen - vendte 0-2 til 2-2 i tredje periode, blot for at se hjemmeholdet score sejrsmålet kort efter.

Peter Regin var også på isen for Jokerit og assisterede ved begge sit holds scoringer, mens en skadet Philip Larsen måtte sidde udenfor.

Nu kan den danske trio til gengæld støde tidligt til det danske landsholds træningslejr forud for VM i Moskva, der spilles i maj.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx