Af - 29/03-14 08:59

Kevin Magnussen får sit største ønske opfyldt i MalaysiaKevin Magnussen får sit største ønske opfyldt i Malaysia

Regnen styrter pludselig ned netop nu, hvor Kevin Magnussen skal kvalificere sig til sit andet Formel 1-løb. "Det kan vende op og ned på det hele," siger farmand Jan Magnussen om det pludselige regnskyl.

storybild

Kevin Magnussen har grund til smil: Han ser ud til at få sit ønske om regn opfyldt i Malaysia i denne weekend. (Billede: Polfoto)

20 minutter før kvalifikationen ved Malaysias grandprix vælter regnen ned over banen. Under fredagens og lørdagens træning har der været tørvejr.

Den danske Formel 1-komet Kevin Magnussen har imidlertid ytret ønske om regn, og det samme har hans teamkammerat på McLaren Jenson Button, og nu får de altså deres store ønske opfyldt.

Skidt optakt for Magnussen til lørdagens kvalifikation
Skidt optakt for Magnussen til lørdagens kvalifikation

- Regnen er en god nulstiller i forhold til holdenes præstationer under træningen, siger farmand Jan Magnussen, der selv er racerkører og tidligere har optrådt i Formel 1. Han henviser til, at McLaren mildest talt ikke klarede sig imponerende under gårsdagens træning.

Også under selve søndagens løb ser Kevin Magnussen og Jenson Button fra McLaren ud til at få deres håb om vådt vejr opfyldt. Sandsynligheden for regn under er på 70 procent ifølge de lokale vejrtjenester.

Sur Magnussen: Vi er her ikke for en 12. plads
Sur Magnussen: Vi er her ikke for en 12. plads

Selv om regnsæsonen er begyndt i Malaysia, har banen indtil nu været knastør, når Formel 1-bilerne har afprøvet den. Fredag begyndte det at dryppe en smule en halv time efter, at bilerne var kommet i pit efter den afsluttende træning.

- Regn vil ikke være dårligt. Og temperaturerne må også gerne falde. Jeg tror, vi kan blive lidt stærkere, hvis det er køligere, sagde Kevin Magnussen fredag.

Magnussen kan hente millioner i Asien
Magnussen kan hente millioner i Asien

Kevin Magnussen fik en overvældende debut i Formel 1 i Australien for to uger siden, hvor han kørte sig til en tredjeplads og siden blev forfremmet til andenpladsen, fordi en konkurrent blev diskvalificeret.

Podiepladsen er det bedste, en dansker nogensinde har præsteret i Formel 1, og i det hele taget ganske opsigtsvækkende for en debutant i den prestigefulde motorløbsserie.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx