Af - 19/05-15 11:00

Ekspert: Bendtner er færdig i TysklandEkspert: Bendtner er færdig i Tyskland

Wolfsburg vil angiveligt af med Nicklas Bendtner efter endnu en eskapade, og ingen tyske klubber vil hente angriberen, vurderer ekspert.

storybild

Nicklas Bendtner har ifølge en tysk forfatter og journalist brændt alle sine broer i Bundesligaen efter endnu en eskapade. (Billede: Polfoto/Frank Augstein)

Først kom han for sent til træning. Så gav han ikke autografer, og nu er han på vej ud.

Vfl Wolfsburg er ved at hente sølv i Bundesligaen, men Nicklas Bendtner har ikke meget at fejre, da han atter er faldet i unåde i den tyske klub, som ifølge flere medier vil sælge ham til sommer.

Bendtners boss: - Han må bare leve med det
Bendtners boss: - Han må bare leve med det

Bendtner har ingen fremtid i Tyskland, fordi nu har han bevidst, at han lever op til sit ry som ballademager, og han er ikke god nok til Wolfsburg, vurderer Ulrich Hesse, tysk forfatter, journalist og Bundesliga-ekspert.

Det sker efter at Bendtner ikke mødte op til søndagens fanmøde, hvor alle andre Wolfsburg-spillere besøgte fangrupperinger i regionen, og det blev for meget for klubbens fans og ledelse.

Bendtner får hjælp fra kæresten: 'Ignore the hate'
Bendtner får hjælp fra kæresten: 'Ignore the hate'

- Jeg er ikke sikker på, at Wolfsburg sælger ham, men jeg er overbevist om, at det her var dråben, der fik bægeret til at flyde over. Hvis Bendtner ønskede at blive i klubben, så havde han ikke lavet den dumme fejl, fastslår Ulrich Hesse.

Ifølge Wolfsburger Allgemeine var den danske angriber fraværende med halssmerter, men uanset hvad bør Bendtner se mod nye landegrænser, påpeger FC Nordsjællands angrebstræner, Mark Strudal.

Derfor er Bendtner færdig: Droppede fans
Derfor er Bendtner færdig: Droppede fans

- Bendtner skal finde et land og en kultur, der passer til hans karakter, både som menneske og som spiller, påpeger træneren, der selv har spillet i Tyskland for Borussia Dortmund.

Mark Strudal har svært ved at se Bendtner fortsætte karrieren i Danmark, da han er for løntung.

Medie: Bendtner er færdig i Wolfsburg
Medie: Bendtner er færdig i Wolfsburg

Lønkravet kan også sætte begrænsninger syd for grænsen.

- Der er ikke mange klubber i Tyskland, som kan betale den løn, som Bendtner er vant til at få, og med hans omdømme i denne sæson hos Wolfsburg, så tror jeg ikke, at en anden tysk klub vil hente ham, siger Ulrich Hesse.

Her er Bendtners nye konkurrent i Wolfsburg
Her er Bendtners nye konkurrent i Wolfsburg

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kunder evakueret fra stort...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Stort område brændt af: Nu advarer...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx