Af Ritzau - 10/04-16 21:43

Kent Nielsen ærgrer sig over nyt unødvendigt nederlagKent Nielsen ærgrer sig over nyt unødvendigt nederlag

OB-træner Kent Nielsen var ikke skræmt over Brøndbys niveau og mente, at nederlaget var unødvendigt.

storybild

OB-træner Kent Nielsen er irriteret over den fejl, som gav Brøndby sejrsmålet søndag. (Billede: Polfoto/Jens Dresling)

Efter en stærk start på foråret, hvor OB begyndte at puste medaljekandidaterne i nakken, er det fynske fodboldflagskib rendt ind i et par smalle nederlag, som har sendt holdet ud af medaljeligningen for en stund.

Søndag blev det til et 0-1-nederlag i Brøndby, og det irriterer OB-træner Kent Nielsen.

- Vi føler selv, at vi kvajede os ved at tabe denne her kamp. De havde vel en chance ved Christian Jakobsen, og ellers synes jeg, det var os, der havde noget, som lignede noget i en chancefattig kamp, lyder det fra Kent Nielsen.

I holdets seneste kamp hjemme mod Randers blev det også til et 0-1-nederlag, og det generer træneren, som lægger vægt på den defensive organisation.

- Vi synes, vi er rendt ind i to unødvendige nederlag. Det var ikke prangende i dag, men vi havde godt styr på det, så det burde have været en klassisk Kent Nielsen med to gange 0-0 (mod Randers og Brøndby, red.), lyder det selvironisk fra OB-træneren.

Brøndby var mest i boldbesiddelse, mens OB kom til et par chancer, men Kent Nielsen erkender, at holdet ikke spillede godt nok til at berettige en sejr.

- Vi kunne se allerede i første halvleg, at der var tegning til, at vi kunne lave nogle gennembrud, men vi må bare sige, at den kvalitet, der var i udførelsen, ikke var god nok, siger han.

OB får i næste runde besøg af Viborg, hvor fynboerne skal forsøge at undgå det tredje nederlag på stribe, så foråret kan komme på ret køl i Ådalen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx