Af Jonas Melander Hammer - 15/01-18 19:43

Ekskæreste i barsk angreb på Formel 1-superstjerne: - Det var bizartEkskæreste i barsk angreb på Formel 1-superstjerne: - Det var bizart

Han er verdens bedste i en Formel 1-racer.

storybild

Det er modellen Karrueche Tran, som Lewis Hamilton angiveligt skulle have sagt var lige hans type - og som han forsøgte at lokke med hjem sammen med Veronica Valle. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Men væk fra asfalten Lewis Hamilton langt fra samme stjerne. I hvert fald hvis man skal tro hans ekskæreste, Veronica Valle, der har snakket med The Sun.

Her fortæller den 26-årige model sin version af en række episoder undervejs i forholdet med Lewis Hamilton. Hun fortæller om en personlighed, der med hendes ord mest af alt minder om 'Jekyll og Hyde', da de to datede i tre måneder tilbage i 2015.

LÆS OGSÅ: EM-helt frygtede en grim gentagelse: 'Den er jo skæv i forvejen'

Flere gange i løbet af deres forhold langede Lewis Hamilton  angiveligt ud efter Veronica Valle, da de to var sammen med en større samling mennesker. Her kunne han finde på at lave sjov med hendes vægt, ligesom han gav hende kælenavnet 'en fed Oompa Loompa'.

Og det er langt fra de eneste beskyldninger, hun sender efter Lewis Hamilton.

Some magnetism about her

Et opslag delt af Swimwear @duaquaswim (@dam_vero) den

Se flere billeder af Veronica Valle i bunden af artiklen.

Formel 1-racerkøreren skulle også være gået amok, da han fandt ud af, at piloten på hans private fly havde brugt toilettet ombord på flyet.

»Han var ved at fyre piloten. Han sagde 'alle ved, at de ikke skal skide på mit fly'. Han var virkelig sur,« siger Veronica Valle til The Sun.

LÆS OGSÅ: Dokumenter afslører snedig plan: Sådan forsøgte Real at kuppe sig til Messi

Toiletbesøg var efter sigende også et ømt punkt for Hamilton, der var ved at gå ud at sit gode skind, da Veronica brugte toilettet ved siden af racerkørerens køkken i hans hjem i Monaco.

»Han spurgte mig, hvorfor det tog så lang tid. Så svarede jeg, at jeg lavede nummer to. Man kunne se, at han var rasende. Det føltes som om han var ved at råbe af mig, men det endte med, at han sagde 'du ved godt, du ikke skal bruge det toilet'. Han sagde, at jeg skulle bruge det i gæsteværelset i stedet. Det var bizart,« siger hun.

Et opslag delt af Swimwear @duaquaswim (@dam_vero) den

På et tidspunkt fløj Lewis Hamilton hende også til New York fra Belgien – men flyselskabet mistede hendes tøj på vejen. I fire dage måtte hun vente på sine ejendele. Hun bebejder ham endda for, at han på intet tidspunkt tilbød at hjælpe hende med at købe noget nyt.

LÆS OGSÅ: Alt om den danske EM-optur: Stjerne-klipklappere, Balkan-gangster og 'store patter?'

Hun fremhæver samtidig en anden episode, hvor hun mener at huske, at han ikke havde nogen bekymringer, da han på et tidspunkt mødte en anden model – Karrueche Tran. Lewis Hamilton var straks solgt og - påstår ekskæresten - spurgte derfor Veronica, om det ville gøre hende noget, hvis de inviterede modellen med hjem, så de alle tre kunne have sex sammen.

Det er modellen Karrueche Tran, som Lewis Hamilton angiveligt skulle have sagt var lige hans type - og som han forsøgte at lokke med hjem sammen med Veronica Valle. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Veronica Valle har siden ændret sit telefonnummer, da Lewis Hamilton angiveligt skulle have skrevet og ringet til hende i jagten på sex. Da det gik op for Veronica, blev det for meget – og nu er forholdet helt blæst af. Avisen The Mirror har forsøgt at få en kommentar fra superstjernen, men han er ikke vendt tilbage.

@ohrangutang

Et opslag delt af Swimwear @duaquaswim (@dam_vero) den

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Vil gå hele vejen i MMA: Jeg kan slå...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx