Af Ritzau - 03/12-16 12:46; Opdateret: 03/12-16 13:26

Norsk skiløber triumferer for anden dag i trækNorsk skiløber triumferer for anden dag i træk

Kjetil Jansrud har hentet to sejre på to dage i Frankrig. Lørdag slog han den forsvarende styrtløbsmester.

storybild

Kjetil Jansrud ses her øverst på podiet fredag efter sejren i Super G. Lørdag stod han der igen, da han vandt styrtløbet i Val-d'Isere. (Billede: Reuters/Christian Hartmann)

Weekendens World Cup-afdeling i Val-d'Isere har indtil videre været en stor norsk succes.

Lørdag vandt Kjetil Jansrud i sikker stil styrtløbet med en margin på 26/100 af et sekund. Det var Kjetil Jansruds anden sejr i weekenden, da han fredag også tog sig af sejren i Super G.

Dermed har nordmanden sikret sig et godt udgangspunkt til at forbedre sidste sæsons samlede fjerdeplads i mændenes World Cup.

Jansrud var tredje mand på pisten lørdag, og i mål kunne han stå og se sin tid blive bedre og bedre, efterhånden som konkurrenterne fløj ned ad bjerget.

- Jeg var interesseret i at give den meget gas, men jeg tog ingen stor risiko og følte kontrol hele vejen ned. Fortsætter det sådan her er det godt, men jeg kan ikke forvente to sejre hver weekend, siger Jansrud til NTB.

Sidste sæsons bedste styrtløber, Peter Fill fra Italien, blev nummer to, mens nordmanden Aksel Lund Svindal, sidste sæsons styrtløbstoer, blev nummer tre.

Søndag gælder det sæsonens anden afdeling i storslalom.

Sidste uges World Cup i Canada blev aflyst på grund af for høje temperaturer.

Weekendens World Cup skulle være afholdt i amerikanske Beaver Creek, men ligeledes høje temperaturer fik flyttet stævnet til Val-d'Isere, som også er World Cup-arrangør i næste weekend.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Godsejer stævner kommune for højt...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx