18/05-14 20:52

Viborg-angriber nyder topscorertitlenViborg-angriber nyder topscorertitlen

Træner Auri Skarbalius og topscorer Thomas Dalgaard var glad for en god Viborg-afsked med Superligaen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Nedrykkerne Viborg sluttede eventyret i Superligaen med en 0-0-kamp hos Esbjerg. Træner Auri Skarbalius glædede sig over en god kamp af sit hold, mens Thomas Dalgaard nød titlen som topscorer.

Viborgenseren snuppede titlen i kraft af sine 18 scoringer i sæsonen.

- Jeg er glad og stolt over mit personlige mål er nået med topscorertitlen, men samtidig er jeg da ked af nedrykningen, siger Thomas Dalgaard, som ellers høstede ros fra sin træner Auri Skarbalius.

AGF får endnu en chance for at undgå nedrykning
AGF får endnu en chance for at undgå nedrykning

- Thomas har spillet en flot sæson og tillykke til ham med topscorertitlen.

Skarbalius havde dog nok hellere set, at det var andre steder på banen, at Viborg havde brilleret, som bedst i Superligaen.

- Det er defensiven, som giver pokaler og titler. De kampe, hvor vi har forsvaret som et hold, har vi også fået point, siger Auri Skarbalius.

- Set over hele sæsonen har vi været alt for dårlige defensivt. Vi har været for svage i spillet mand mod mand, og det har kostet mange målchancer til modstanderne, siger Viborg-træneren.

Vild afslutning: FCK snyder FCM for sølv og Champions League
Vild afslutning: FCK snyder FCM for sølv og Champions League

Både træneren og topscoreren har kontrakt med Viborg næste sæson, hvor de grønblusede skal spille i den næstbedste fodboldrække. Det er topscoreren ikke udbredt begejstret for.

- 1. division er ikke det mest spændende, og som topscorer burde man nok kunne finde noget på højeste niveau i Danmark. Udlandet er selvfølgelig også et tema, siger Thomas Dalgaard.

Viborg var allerede rykket ned inden sæsonens sidste kamp, men Auri Skarbalius mener alligevel, at spillerne strammede sig an i søndagens opgør.

Ingen afskedsgave fra Brøndby til Hjulmand
Ingen afskedsgave fra Brøndby til Hjulmand

- Vi har mange spillere, som er på vej ud af klubben, men hele holdet leverer en professionel præstation. Det var vigtigt, at vi fik sluttet af på en god måde, siger Auri Skarbalius.


/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Politiet på bar bund: Maskiner for...
bt.dk
Jens Gaardbo spurgte prins Henrik,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx