Af Ritzau - 20/05-16 14:41

Danske orienteringsløbere tager til EM med medaljekravDanske orienteringsløbere tager til EM med medaljekrav

Der skal mindst to danske medaljer med hjem fra EM i orienteringsløb, lyder det fra landstræneren.

storybild

De danske orienteringsløbere skal tage medaljer ved EM i Tjekkiet. Det er målsætningen. (Billede: Scanpix/Martti Kainulainen)

Danmark har gjort det godt på den internationale scene inden for orienteringsløb de seneste år, og derfor er der også medaljeforventninger, når holdet lørdag tager hul på EM i Tjekkiet.

- Det officielle mål er to medaljer, men jeg tror på, at hvis det går rigtig godt, kan vi komme op på tre, måske fire. Men vi skal i hvert fald have to, ellers bliver vi skuffede, siger landstræner Lars Lindstrøm i en pressemeddelelse.

- Der er en rigtig god chance på lørdag på sprintstafetten og så den individuelle sprint på både herresiden og damesiden med Maja Alm.

Derudover nævner Lars Lindstrøm også mellemdistancen fredag og den afsluttende stafet næste lørdag som løb, hvor Danmark kan gøre sig gældende i medaljekampen.

Maja Alm er tredobbelt verdensmester og bærer nok på de tungeste forventninger på det danske hold.

- Jeg tror, det handler meget om, hvordan man klarer det i hovedet og får det hele til at hænge sammen. Men det bliver spændende, og det er altid sjovt med de første konkurrencer, siger Maja Alm.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Connie Hedegaard i spidsen for...
bt.dk
Tv-vært får sagt det helt forkerte på...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx