Af - 13/03-17 13:47; Opdateret: 13/03-17 15:58

Wow! Sådan ser Wozniacki ud med parykWow! Sådan ser Wozniacki ud med paryk

En paryk kan være brugbar, når man som kendt tennisspiler ikke vil genkendes.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Det mener Caroline Wozniacki i hvert fald, og derfor benytter hun sig ind i mellem af en paryk, når hun bevæger sig rundt i offentligheden uden for tennisbanerne: 'Med kort, sort hår', som hun fortæller i et interview med Ekstra Bladet.

»Det blev bare lidt meget, at jeg ikke kunne gå for mig selv. Men hvis jeg går en tur, hvor der er mange mennesker, så bliver jeg ikke genkendt, når jeg har den på. Heller ikke i butikker eller på restauranter. Og ja, jeg har brugt den i København flere gange,« siger hun til Ekstra Bladet.

Hun fortæller i samme interview, at hun også tager den på for sjov, når hun er ude sammen med vennerne.

Men det første spørgsmål, der efterfølgende melder sig hos ægte Wozniacki-fans, er selvfølgelig så, hvordan det ser ud, når Caroline trækker den lille sorte ned over hovedet. Og klæder den hende egentlig bedre, end hendes lange, lyse og naturlige lokker?

På uforsigtig vis har hun allerede ved flere lejligheder selv uploadet billeder, hvor hun er gået undercover med sorte parykker. Bedøm selv...:


Så sent som sidste år snød hun også alle med dette look, hvor hun på Instagram skrev 'pandehår'.

Bangs

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Det viste sig dog efterfølgende, at der også i dette tilfælde var brugt lidt hjælpemidler.

»Det var bare clip on's. Jeg har før overvejet at få klippet pandehår, men jeg har ikke haft mod til det endnu,« sagde Caroline Wozniacki ved den lejlighed.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx