Af Daniel Martinsen - 30/01-18 22:04

Sur superstjerne afbryder interview: 'Min datter fortjener det ikke' Sur superstjerne afbryder interview: 'Min datter fortjener det ikke'

Han havde ikke meget mere at sige til værterne.

Pence leaves NFL game after players kneel during anthem

En irriterende lille møgunge.

Fire ord.

Men nok til, at New England Patriots-stjernen mandag afbrød sit ugentligt radio-interview i programmet 'Kirk & Callahan' efter en kortfattet besked:

»Jeg har gjort, hvad jeg kunne være at være med i mange år og vist jer en masse respekt. Jeg har altid prøvet at gøre et godt job for jer, men det er meget skuffende at høre. Hverken min datter eller noget andet barn fortjener det,« lød det fra Tom Brady:

»Jeg har egentlig ikke mere at sige her til morgen. Måske kommer vi til at snakke en anden gang.«

Og så afbrød han telefon-forbindelsen til studiet.

Det er ellers en stor uge for Tom Brady, hvor der ville være masser at tale om i radioprogrammet med deltagelsen i den forestående Super Bowl.

Men alt det er for en stund blevet skubbet i baggrunden på grund af de fire ord.

De blev sagt af radioværten Alex Reimer i torsdags i et andet program hos sportsradiostationen WEEI, der også lægger sendetid til førnævnte 'Kirk & Callahan'.

Om Tom Bradys femårige datter Vivian.

Kommentaren fra Alex Reimer faldt, da han i et program diskuterede en dokumentar om quarterbacken, 'Tom vs. Time', der sendes på Facebook. Han refererede til en scene, hvor datteren råber af Tom Brady.

»Den første scene, hvor Brady er i køkkenet og hans barn er 'en irriterende lille møgunge' ('an annoying little pissant'), er så arrangeret,« sagde Alex Reimer.

Og de ord fik altså Tom Brady til at afbryde sit samarbejde med WEEI-radiostationen.

LÆS OGSÅ: Wozniacki afslører: Jeg har hørt fra den danske kongehus

Da New England Patriots-stjernen senere mandag dukkede op til de første obligatoriske Super Bowl-presseseancer fyldte udtalelsen om datteren også.

»Jeg tror, at alle femårige prøver grænser af sidst på dagen,« sagde Tom Brady:

»Og jeg tror, at alle ville have det på samme måde. Alle er vel beskyttende over for deres børn.«

Alex Reimer er på grund af udtalelsen blev suspenderet fra sit job på radiostationen.

»Vi er skuffede og flove over de kommentarer, som Alex Reimer kom med på direkte radio i torsdags. Kommentarerne kan på ingen måde forsvares, og ondsindede bemærkninger rettet mod børn er helt og aldeles upassende,« lyder det blandt andet i en udtalelse, hvor Tom Brady får en uforbeholden undskyldning.

New England Patriots-spilleren har dog også sagt, at han ikke ønsker, at radioværten bliver fyret.

»Vi har alle karrierer og laver fejl. Jeg ville hade, hvis nogen skulle lave om på deres liv på grund af sådan noget. Det var helt sikkert ikke det, der var meningen,« har Tom Brady sagt.

Han er gift med den brasilianske supermodel Gisele Bundchen og de har sammen børnene Benjamin på otte år og Vivian på fem år. Fra et tidligere forhold har Tom Brady også 10-årige John Edward Thomas.

Super Bowl bliver spillet natten til mandag, hvor Philadelphia Eagles er modstanderen. Her kan Tom Brady vinde trofæet for sjette gang, hvilket ingen anden spiller tidligere har formået.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Samuelsen ser ingen anledning til at...
bt.dk
Oprør i S slået ned: Eksminister...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx