Af - 03/04-14 10:16; Opdateret: 03/04-14 10:30

PSG-stjerne svarer tilbage på Twitter-tilsviningPSG-stjerne svarer tilbage på Twitter-tilsvining

Paris Saint-Germain scorede onsdag et perlemål, som må lukke munden på det engelske problembarn Joey Barton.

Pastore er blevet gjort til grin på Twitter af den engelske fodboldspiller Joey Barton. I går svarede han igen med et fantastisk mål.

For lidt under en måned siden blev argentineren svinet til af Joey Barton, som er kendt for at være engelsk fodbolds enfant terrible - forfærdelige barn.- Pastore ville ikke engang kunne få en badebold fra mig, selvom vi var låst inde i en telefonboks. Han er en lort. Alle, som mener noget andet, fatter ingenting, skriver Barton på Twitter.

Og er du uenig med Barton, så må du kun udtale dig, hvis du selv har spillet imod ham.- Kun folk, der har spillet imod ham, må give deres ekspert mening til kende. De spaderne, der siger, han er fantastisk, burde stoppe med at spille FIFA.

Men onsdag snød Pastore tre spillere i Chelsea-forsvaret og scorede et flot og vigtigt mål for Paris Saint-Germain i kvartfinalen i Champions League.

Og Pastores mål får også Barton til at trække i land. Sådan næsten da.- Pastore. Chelsea må være rasende. Forfærdeligt forsvar. Jeg har aldrig været for Pastore, men det er et godt mål. Målmandens fejl.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Vil undgå katastrofen: Magnussen og...
bt.dk
BT-journalist udsat for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx