Af - 19/01-16 11:31

Brian Laudrup: - Erik kan udvikle sig riiigeligt i SkotlandBrian Laudrup: - Erik kan udvikle sig riiigeligt i Skotland

Brian Laudrup siger god for Erik Sviatchenkos skifte til skotsk fodbold.

storybild

(Billede: Polfoto)

Erik Sviatchenkos skifte til Celtic er slet ikke så dumt, som kritikerne hævder. Det siger en mand, der har prøvet turen: Brian Laudrup mener, at Erik Sviatchenko kan blive meget bedre af to-tre år i Celtic-trøjen.

- Jeg tror helt sikkert, at Erik kan udvikle sig riiigeligt i Celtic de næste to-tre år uden at føle, at han stagnerer, siger Brian Laudrup, der selv i sin tid var et stort navn hos Celtics ærkerivaler Glasgow Rangers.

Netop Rangers er først nu på vej tilbage efter en tvangsnedrykning til de lavere rækker, så Celtic er eneherskere i skotsk fodbold.

- Det kan være, at nogle af de andre hold ikke har Celtics niveau, men de har et figther-gen i skotsk fodbold: Der er ingen kampe, der bliver lette. Det vil Erik Sviatchenko blive overrasket over. Han tænker måske 'jeg kommer derop, spiller en, vinder det mesterskab'... Det gør de garanteret også, men det er hårdt arbejde, siger Brian Laudrup.

Det danske landsholds assistent-træner Peter Bonde antydede i går, at Erik Sviatchenko ville have haft bedre af et skifte til den tyske Bundesliga, fordi han der ville kunne udvikle spillet med bolden bedre. Men:

- Jeg er faktisk uenig. Jeg kan godt se, at han i Bundesligaen ville blive vænnet til at bygge op nede bagfra. Men det kommer han også til i mange kampe for Celtic. Træneren Ronny Delia vil også have, at de spiller op nede bagfra og i mange kampe har de bolden ekstremt meget, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx