Af Ritzau - 30/09-16 11:52

Arsenal-boss er åben for engelsk landstrænerjobArsenal-boss er åben for engelsk landstrænerjob

For første gang udtaler Arsène Wenger sig positivt om muligheden for at blive engelsk landstræner.

storybild

Arsenals manager, Arsène Wenger, kalder det en mulighed at blive engelsk landstræner, hvis han er fri på markedet. (Arkivfoto). (Billede: Reuters/Dylan Martinez)

Fredag satte Arsenals manager, Arsène Wenger, for første gange positive ord på muligheden for at blive engelsk landstræner.

- En dag, hvis jeg er fri, hvorfor så ikke?, lød det fra Wenger, da han i forbindelse med et pressemøde blev spurgt til jobbet.

Den franske manager kan 1. oktober fejre 20 års jubilæum som manager for Arsenal, og efter Arsenals sejr i Champions League onsdag lød det fra Wenger, at han var smigret over at blive sat i forbindelse med jobbet.

Her understregede Arsenal-manageren dog, at hans fokus er på klubben sæsonen ud, men at hans fremtid ikke er afklaret.

De senere år har Wenger mod slutningen af en sæson evalueret sin position, og så har han besluttet sig for at forlænge aftalen med Arsenal for et enkelt år.

Sådan vil det også være, når den nuværende sæson nærmer sig afslutningen, forklarede Wenger.

Franskmanden har været sat i forbindelse med jobbet som engelsk landstræner, efter at Sam Allardyce måtte forlade jobbet i ugens løb.

Det skete, efter at The Daily Telegraph med skjult kamera afslørede Allardyce i at rådgive en række journalister forklædt som forretningsmænd i at fuske med transferreglerne hos Det Engelske Fodboldforbund (FA).

Det hurtige exit for Allardyce betød, at han blot nåede at stå i spidsen for England i en enkelt kamp, efter at han overtog jobbet som landstræner efter EM-slutrunden.

FA har udpeget Gareth Southgate som midlertidig landstræner i de resterende kampe i 2016.

Der er i flere medier spekuleret i, at Southgate eventuelt kan overtales til at fortsætte et halvt år mere, hvis muligheden for at tilknytte et stort trænernavn efter sæsonen eksisterer.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
LIGE NU: Kronprinsen til Royal Run...
bt.dk
Kan du hjælpe? Politiet leder efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx