Af Ritzau - 24/10-16 17:14

Titelholder misser matchbold og taber i WTA FinalsTitelholder misser matchbold og taber i WTA Finals

Agnieszka Radwanska havde matchbold, men måtte alligevel se sig slået af Svetlana Kuznetsova i WTA Finals.

storybild

Agnieszka Radwanska havde sejren inden for rækkevidde, men lagde alligevel ud med nederlag i Singapore. (Billede: Scanpix/Roslan Rahman)

Den forsvarende mester i WTA Finals i tennis, polske Agnieszka Radwanska, fik mandag en skidt start på sit titelforsvar i Singapore.

Hun var i sejrsposition og havde endda matchbold, men tabte alligevel med cifrene 5-7, 6-1, 5-7 til russeren Svetlana Kuznetsova.

Radwanska lever dog videre i turneringen, der indledes med et gruppespil, hvor de to bedste ud af fire fra hver gruppe stryger til semifinalerne.

Kuznetsova har gennem karrieren haft et fortræffeligt tag på Radwanska, og hun sikrede sig da også første sæt 7-5, selv om Radwanska bragte sig foran 4-1.

Polakken kom determineret ud til andet sæt, som hun vandt i overbevisende stil.

Radwanska fortsatte de gode takter fra begyndelsen af tredje sæt, hvor hun med et tidligt servegennembrud kom foran 2-0. Men Kuznetsova bragte balance til 2-2 og siden 4-4, efter at Radwanska igen havde brudt den russiske serv.

De to spillere fortsatte med at bryde hinandens serv. Foran 5-4 kunne Radwanska serve sejren hjem, men selv om hun havde en matchbold undervejs, kom russeren på 5-5.

Derefter holdt Kuznetsova serv til stillingen 6-5 og brød til sejr på 7-5 i sættet på sin tredje matchbold.

De øvrige spillere i den hvide gruppe, Garbiñe Muguruza fra Spanien og tjekken Karolína Plísková, spiller også deres første gruppekamp mandag.

WTA Finals er kendt som kvindernes sæsonfinale, der tæller årets otte bedste spillere.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx