Af - 18/07-15 11:09

FC Nordsjælland-boss: Vi skal handle stort indFC Nordsjælland-boss: Vi skal handle stort ind

Der skal scoutes og hentes mange fodboldspillere i dette transfervindue til at styrke FCN's unge trup, afslører klubbens sportschef.

storybild

FC Nordsjællands sportsdirektør erkender, at klubben mangler erfarne spillere, så de får travlt i transfervinduet. (Billede: Polfoto)

Superligaens yngste hold søger rutinerede kræfter.

Det fortæller FC Nordsjællands sportsdirektør efter et fortjent 2-0-nederlag i sæsonpremieren fredag aften mod SønderjyskE på Farum Park, hvor hjemmeholdet kom frem til ganske få chancer.

Debutantscoringer sender SønderjyskE HELT til tops
Debutantscoringer sender SønderjyskE HELT til tops

Der skal hentes spillere ind, men vi går ikke efter alder. Vi skulle have spillet med den modenhed, der hører sig til. Det handler om at have erfaring i visse situationer og være godt uddannet, siger Carsten V. Jensen til metroxpress.

Transfervinduet i Danmark åbnede den 28. juni og løber frem til den 31. august, og sportschefen garanterer, at der kommer nyt blod til FC Nordsjælland, så målsætningen om en top-6-placering kan indfries.

William Kvist vender hjem til Superligaen
William Kvist vender hjem til Superligaen

- Når vi taler om at hente spillere ind, så er det klart, at når vinduet lukker, så serdet ikke ud som i dag (torsdag, red.), fastslår Carsten V. Jensen.

Selv om ligaen er startet, så er der altså lang tid til, at transfervinduet lukker, og det sætter Nordsjælland under pres.

- Ligaen åbner på et tidspunkt, hvor vinduet lige er åbnet modsat mange andre europæiske ligaer, og vi er ikke den største fisk i vandet, så vores løsninger kommer oftest først lidt senere, erkender sportschefen, der søger meget bredt.

Alle Superliga-hold skal spille med samme bold
Alle Superliga-hold skal spille med samme bold

- I princippet kigger vi faktisk over hele banen. Vi skal have suppleret i den bageste kæde, vi skal have suppleret på midten, og vi skal have suppleret rent offensivt, forklarer fastslår Carsten V. Jensen, der føler, at cheftræneren manglede 'lidt at skyde med fra bænken' mod SønderjyskE.

Den opfattelse deler den islandske træner, Olafur Kristjansson, dog ikke helt.

- Jeg synes, at de spillere der havde spillet os ned i hullet i første halvleg, skulle have lov til at spille kampen færdig, siger islændingen, som kun foretag en enkelt udskiftning i åbningskampen.

FC Nordsjælland-træner: Utilfreds med måden vi tabte
FC Nordsjælland-træner: Utilfreds med måden vi tabte

Træneren vurderer dog, at FCN manglede tempo, tålmodighed og disciplin, og de mangler skal holdet forsøge at rette op på før de næste tre svære kampe mod Randers, Aab og FC København.

SønderjyskE’s målhelt: - Jeg er gået fra lort til tillid
SønderjyskE’s målhelt: - Jeg er gået fra lort til tillid


LÆS OGSÅ: Nordsjællands træner: - Vi skal bruge hovedet mere

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Klaus' kæreste gik fra ham på grund...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx