Af - 06/01-16 10:10; Opdateret: 06/01-16 10:28

Hvor skal Nicklas Bendtner hen? Se eksperternes budHvor skal Nicklas Bendtner hen? Se eksperternes bud

Nicklas Bendtner er reserve i Wolfsburg og eksperter råder ham til at komme væk i en vis fart: De er dog uenige om, hvorhen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Hvor i alverden skal Nicklas Bendtner tage hen nu?

Efter kiksede ophold i Arsenal, Juventus og senest Wolfsburg står den danske angriber foran endnu et transfervindue, hvor han skal vælge: Skal han blive og tage pengene? Skal han skifte endnu et nøk nedad i jagten på spilletid? Eller skal han tage hele vejen hjem til Superligaen?

Tysk medie: Bendtner har sagt farvel til holdet
Tysk medie: Bendtner har sagt farvel til holdet

Fodboldekspert på 6'eren Morten Bruun er ikke i tvivl om, at det eneste rigtige for den danske angriber er at finde en klub på et lavere niveau, så han endelig kan få spilletid.

- Det skal være til en klub på et lavere niveau for nu skal han simpelthen til at spille: Arsenal, Juventus og Wolfsburg var for store klubber for ham. Men han spillede jo i Birmingham og Sunderland, og det skal han tage bestik af, siger Morten Bruun og tilføjer at Superligaen måske passer godt til landsholds-angriberen.

- Han må godt komme hjem til FCK, siger han

Bendtner: Olsen fik min drøm til at gå i opfyldelse
Bendtner: Olsen fik min drøm til at gå i opfyldelse

Den vej valgte Jesper Grønkjær i sin tid, men TV3 Sport-eksperten har større tiltro til Nicklas Bendtner end som så:

- Der skal nok være bejlere til ham, og nok også fra klubber, der spiller lige under Champions League, siger Jesper Grønkjær og nævner klubber som Hamburger SV i Bundesligaen og West Ham, Crystal Palace, Watford i Premier League.

- Han skal gøre op med sig selv og med den rådgivning, han får: 'Kommer jeg til at spille fast her?'. Det må være alfa og omega nu, siger Grønkjær.

"Kommer han ind på et sammenspillet hold, hvor han er den eneste nye, så kan han sagtens få succes fra day one. Jeg synes, at han er en god spiller," siger han.

LÆS OGSÅ: Historisk ringe: Så lavt synker Bendtner og co. efter EM-kiks

LÆS OGSÅ: Officiel Bundesliga-video tager pis på Bendtner

LÆS OGSÅ: Stoppede for 25 år siden i dag: - 100 gange bedre end Bendtner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx