Af Ritzau - 16/11-16 11:47

Mike Jensen: Jeg skulle have klappet en op i hjørnetMike Jensen: Jeg skulle have klappet en op i hjørnet

Mike Jensen føler ikke, at han greb chancen 100 procent i testkampen ude mod Tjekkiet.

storybild

Den danske landsholdsspiller Mike Jensen ville gerne have scoret et mål mod tjekkerne. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

I de seneste år har Mike Jensen haft stor succes på klubholdet Rosenborg, men de gange han har fået chancen på det danske fodboldlandshold, er det gået mindre godt.

Tirsdag aften fik Mike Jensen hele kampen for Danmark, som spillede 1-1 ude mod Tjekkiet. Og han var ikke helt tilfreds med sin egen indsats.

- Måske var det ok rent defensivt. Men jeg synes stadig, jeg manglede noget. Jeg havde to afslutninger, og de var simpelthen ikke skarpe nok.

- Det var et dårligt skud med højrebenet og et dårligt skud med venstrebenet. Hvis jeg rigtigt skulle have grebet chancen, så kunne jeg godt have klappet den ene op i hjørnet, siger Mike Jensen.

Den tidligere Brøndby-spiller stod generelt i vejen for meget, så helt skidt var det heller ikke.

- Jeg var lidt mere med på bolden og havde lidt mere den rolle, hvor jeg kunne bevæge mig i det rum, jeg føler, jeg er god i. Og det er jo altid vigtigt at vinde nogle andenbolde, så det var ok, siger han.

Mike Jensen føler, at resultatet mod tjekkerne var rimeligt nok.

- Det var en hård kamp, og det var et fair resultat. Der var chancer i begge ender, måske havde tjekkerne en mere end os. Tjekkiet er et godt hold, så det var vel ok, lyder det fra Mike Jensen.

I den kommende weekend kan Mike Jensen vinde The Double med Rosenborg, hvis holdet vinder den norske pokalfinale. Rosenborg har i forvejen vundet det norske mesterskab.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx