Af Ritzau - 10/08-16 05:57

Bokseikonet Pacquiao gør comeback i novemberBokseikonet Pacquiao gør comeback i november

Den filippinske bokselegende har ellers netop taget fat på livet som senator i Filippinerne.

storybild

Manny Pacquiao er nu blevet 37 år. Men tirsdag bekræftede filippineren, at han vender tilbage til boksning. (Billede: Scanpix/Aquiles Zonio)

Den filippinske politiker og bokselegende Manny Pacquiao har bekræftet, at han vender tilbage til bokseringen for at kæmpe mod den 27-årige Jessie Vargas til november. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Der har længe været spekuleret i, om den vævre bokser ville vende tilbage til boksesporten, hvor han i årevis har været en af de største repræsentanter for den hårdtslående sportsgren.

Pacquiao er nu blevet 37 år. Men tirsdag bekræftede filippineren selv, at han vender tilbage.

- Ja, kampen bliver til noget. Jeg er gået med til en kamp 5. november mod Jessie Vargas, siger bokseren.

Pacquiao vandt ellers et sæde i senatet i Filippinerne, da der blev afholdt valgt i maj. Han siger, at han ser frem til kampen, der kommer, efter at han trak sig tilbage i april, hvor han vandt over den amerikanske bokser Timothy Bradley.

- Men boksning er min passion. Jeg savner både træningen og at stå i ringen, siger senatoren.

Han lover samtidig, at hans genoptræning ikke vil påvirke hans arbejde som senator.

- Hele min træningslejr vil foregå her i Filippinerne, så jeg kan passe mit arbejde med at lovgive. Det lovede jeg under valgkampen, og det er jeg fast besluttet på at holde.

Mandag trak Manny Pacquiao overskrifter i sit job som politiker, da han krævede dødsstraffen genindført i Filippinerne, der er et overvejende katolsk land.

- Når en regering straffer, så er det godkendt af Gud. Det er det, biblen siger, sagde bokseren i sin første offentlige tale som politiker.

Pacquiao har som professionel bokser vundet 58 kampe og kun tabt seks. To gange har han bokset uafgjort. Han har vundet ti VM-bælter i hele otte forskellige vægtklasser.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx