Af Ritzau - 13/03-17 09:42

Mourinho: Færre kampe giver Chelsea en stor fordelMourinho: Færre kampe giver Chelsea en stor fordel

Antonio Conte har i Chelsea mere tid til at arbejde med sine idéer end andre trænere, mener José Mourinho.

storybild

Chelsea-manager Antonio Conte (billedet) drager fordel af, at hans hold ikke deltager i en af de europæiske turneringer, mener Manchester United-kollegaen José Mourinho. (Billede: Reuters/Andrew Couldridge)

Manchester United og Chelsea står mandag aften over for hinanden i den engelske FA Cup.

Frem mod kvartfinalen på Stamford Bridge har klubbernes managere, Antonio Conte og José Mourinho, travlt med at fortælle omverdenen, at den anden har de bedste arbejdsbetingelser.

I weekenden vurderede Chelsea-manager Conte, at Manchester United og Manchester City råder over de bedste trupper i Premier League.

Til gengæld mener United-manager José Mourinho, at Antonio Conte i Chelsea drager fordel af, at italienerens suveræne førerhold ikke deltager i en europæisk turnering.

- Det sværeste er at finde tid til at arbejde, og den har de, siger Mourinho om Chelsea.

- De befinder sig i en privilegeret position - samme privilegium havde Liverpool for et par år siden, da de var tæt på at vinde Premier League.

- Det er ikke fordi, at Chelsea ikke fortjener kredit.

- De har valgt en bestemt spillestil, og jeg synes, at den er tilpasset godt til spillernes kvaliteter, siger portugiseren.

For snart halvandet år siden blev Mourinho fyret i netop Chelsea, få måneder efter at han havde gjort London-klubben til engelsk mester.

United-manageren afviser, at han er ekstra motiveret, når Chelsea er modstanderen.

- Har jeg det dårligere med at tabe til Chelsea end andre hold? Nej. Vil det gøre mig mere glad at slå Chelsea end andre hold? Nej.

- Jeg fokuserer på Manchester United. Jeg ved godt, at jeg har arbejdet der, og hvad jeg opnået, men jeg er kommet videre. Jeg fortryder intet og har ingen negative følelser, siger Mourinho.

Efter mandagens kvartfinale mod Chelsea skal United allerede i aktion igen på torsdag, hvor russiske Rostov gæster Manchester i Europa League. På søndag venter Middlesbrough i Premier League.

Mandagens opgør mellem Chelsea og United har kampstart klokken 20.45.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx